Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričali joj se

Izgrizle je stjenice u hotelu pa dobila odštetu: 'Nevjerojatno je svrbjelo i boljelo'

France wary over bed bugs spread
Foto: STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
1/4
22.10.2023.
u 17:01

Cijena njezine sobe od 78 funti vraćena je u roku od deset dana, no gotovo dva mjeseca čekala je 312 funti odštete za proizvode koje je morala kupiti

Vicky Hills, žena iz Bedfordshirea u Engleskoj, primijetila je tragove ugriza na nogama nakon boravka u hotelu u Sussexu te otkrila kako su je izgrizle stjenice. Incident se dogodio u kolovozu, a sada je dobila povrat novca i odštetu od tvrtke.

Nakon boravka u hotelu od 10. do 11. kolovoza, tijekom vožnje kući počeli su joj se pojavljivati ​​tragovi ugriza na nogama, a prvo je pomislila da su od komaraca.

"Nevjerojatno je svrbjelo i boljelo. Imala sam ih na prednjem dijelu nogu, a onda su se počeli pojavljivati na ramenima i rukama", opisala je za BBC. U ljekarni su joj rekli kako da ugrizi mogu biti od stjenica, a to je potom potvrdio i liječnik opće prakse koji joj je propisao antibiotike.

Bacila je svoju posteljinu te kupila zamke za kukce. Cijena njezine sobe od 78 funti vraćena je u roku od deset dana, no gotovo dva mjeseca čekala je 312 funti odštete za proizvode koje je morala kupiti. Hotel se ispričao te istaknuo zadovoljstvo što je problem riješen. 

"Čim je naš tim saznao za ovu pritužbu, soba je zatvorena i odmah su pozvani neovisni stručnjaci kako bi riješili problem uz pomoć specijalističkog tretmana", kazala je glasnogovornica tvrtke te istaknula kako nije bilo daljnjih problema. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije