Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osnivač 'jedinice'

Preminuo Pape - simbol noćnog života u Zagrebu: 'Dragi Davore, hvala ti za sve nezaboravne trenutke'

Facebook/Club No.1 - Jedinica
10.04.2024.
u 17:44

"Davor je bio ne samo simbol noćnog života u Zagrebu, već i osoba čiji je doprinos na klupskoj sceni ostavio trajni pečat."

Sve ljubitelje noćnog života u Zagrebu šokirala je tužna vijest na Facebooku kada je na stranici noćnog kluba 'Jedinica' osvanula objava o smrti osnivača kluba Davora Pape.

Kultnu 'Jedinicu' Davor Papa otvorio je 2000. godine pod nazivom Klub 'No.1'. Klub je bio funky stila, a u početku je radio do 23 sata, no već nakon drugog vikenda ljudi nisu željeli izaći. U samo prva dva vikenda Zagrepčani su ga prozvali 'Jedinica', bio je pun svakog vikenda i tako je ostao do njegovog zatvaranja. 

Iako se 'Jedinica' zatvorila 2017. godine klub se preko svoje Facebook objave emotivnim riječima oprostio od svog osnivača:  'Riječima je teško izraziti tugu zbog odlaska našeg voljenog Pape. Davor je bio ne samo simbol noćnog života u Zagrebu, već i osoba čiji je doprinos na klupskoj sceni ostavio trajni pečat. Njegova strast, predanost i ljubav prema house glazbi oblikovale su ne samo noćni život u Zagrebu, već i srca svih onih koji su imali sreću poznavati ga. Kroz svoj klub stvorio je mnogo više od mjesta za izlaske, bio je to prostor gdje su se dijelile radosti, smijeh, ples i house glazba, mjesto gdje su se stvarale uspomene koje će zauvijek ostati urezane u sjećanja svih koji su ga posjetili.  Dragi Davore, hvala ti za sve nezaboravne trenutke! Počivaj u miru!' stoji u objavi Facebook stranice kluba 'Jedinica'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
02:57 11.04.2024.

Iskreno, nikad cuo. Doduse ja sam otisel prek bare u prosincu 2001. ali do tada nikad nisam cul ni za kakvi kulju na Novoj Vesi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije