Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Preminuo fotograf (34) iz Baranje: 'Tuga je neopisiva, ali bit će naš najveći anđeo čuvar'

Go2 Baranja
09.05.2023.
u 22:43

Počivaj u miru i bez boli moj Gordane. Voli te tvoja žena, mama, obitelj i svi prijatelji, a imao si ih bezbroj - objavili su na Facebook stranici Go2 Baranja.

U 34. godini preminuo je fotograf Gordan Trtanj. Od mladog fotografa na Facebooku se opraštaju brojni prijatelji, poznanici i suradnici, a emotivnu objavu podijelila je stranica Go2 Baranja čije je Gordan bio tvorac.

- Dragi prijatelji, nema riječi koje bi opisale prazninu koja je ostala u našim srcima. Beskrajno mi je teško išta i napisati. Sinoć nas je napustio naš Gordan. Tiho i polako. Cijeli život borio se s rijetkom bolešću cističnom fibrozom. Prije 6 godina dobio je nova pluća i novu priliku za život. Živio je punim plućima. Borio se kao najveći lav. U svemu vidio pozitivu i bio siguran da se nakon mjeseci i mjeseci provedenih u bolnici, kući u Baranju vraćamo zajedno i da nastavljamo s novim plućima tamo gdje smo stali. Svi smo se nadali tom čudu, jer ga je on zaista i zaslužio. Nažalost, bitku s vremenom smo izgubili, a u njemu je ishlapio i zadnji atom snage.

Iza sebe je ostavio golem trag. Baranju je volio više od ičega. Stvorio je ovu stranicu kako bi se svi mogli diviti Baranji onako kako je izgledala u njegovim očima.

Vjerujem da njegov trag neće izblijediti, da ga nećemo iznevjeriti, a da će nam direktno s neba slati najljepše izlaske i zalaske sunca. Tuga je neopisiva, ali bit će naš najveći anđeo čuvar.

Počivaj u miru i bez boli moj Gordane. Voli te tvoja žena, mama, obitelj i svi prijatelji, a imao si ih bezbroj - objavili su na Facebook stranici Go2 Baranja.

 

Komentara 1

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
23:12 09.05.2023.

Počivaj u miru Božjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije