Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminula

Preminula u vozilu hitne pomoći nakon što joj je pozlilo od lijekova

Hitna pomoc
Arhivska fotografija
13.04.2010.
u 10:52

Prema neslužbenim informacijama djevojka se liječila od ovisnosti o drogama.

ZAGREB - I. B. (28) preminula je sinoć oko 21.35 sati u vozilu hitne pomoći na području Dubrave, u Vukomerečkoj cesti, u blizini autobusnog stajališta, izvijestila je zagrebačka policija. Neslužbeno se doznaje da se djevojka liječila od ovisnosti o drogama, a popila je lijekove od kojih joj je pozlilo.

Dvadesetosmogodišnjakinja je ranije te večeri s prijateljima bila u stanu u Apatinskom odvojku. Kako joj je naglo pozlilo, prijatelji su je vozilom odlučili prevesti na hitnu.  Iznijeli su je iz vozila na klupu na autobusnom stajalištu i pozvali su pomoć.

Hitna je stigla, a liječnici su utvrdili da je djevojka preminula. 

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a nakon obdukcije bit će poznat uzrok smrti.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar arcanius
arcanius
11:41 13.04.2010.

katastrofa....moja sućut roditeljima i prijateljima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije