Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila bitku

Preminula Ukrajinka koju su silovali i zapalili sinovi političara

silovana oksana makar (1)
Screenshoot (YouTube)
29.03.2012.
u 14:15

Oksanu Makar (18) trojica su mladića silovala, gušila pa su je zamotali u plahtu i zapalili te ostavili na napuštenom gradilištu

Ukrajinka Oksana Makar (18) preminula je u bolnici u Mykolayivu nakon što su je 8. ožujka brutalno silovala trojica mladića, inače sinovi političara, pokušali je ugušiti te je zamotali u plahtu, bacili u jarak i zapalili, javlja BBC.

Bitku sa životom izgubila je nakon tri tjedna liječenja, a njezina priča potresla je cijeli svijet. Trojica mladića prvo su uhićena, no puštena su na slobodu bez optužbi. Nakon što je slučaj došao u javnost, ponovno su uhićeni.

Dvojica su optužena za teško silovanje, a treći je optužen za silovanje i pokušaj ubojstva.

Djevojka je pronađena na napuštenom gradilištu nakon što je njezino zapomaganje čuo jedan od prolaznika koji je pozvao hitnu pomoć. Imala je opekotine na 55 posto tijela, a liječnici su joj morali amputirati ruku i oba stopala.

Dvojica silovatelja sinovi su bivših ukrajinskih vladinih dužnosnika.

Ključne riječi

Komentara 27

TR
trinkkakao
14:50 29.03.2012.

Mate su joj šanse bile za preživljavanje nakon sto je iznijela teške optužbe protiv sinova državnih moćnika.

BI
bibir
14:54 29.03.2012.

zbog ovakvih isličnih slučajeva sam da se uvede smrtna kazna i to tako kako je počinitelj napravio žrtvi

OB
-obrisani-
17:23 29.03.2012.

Neki ljudi su jednostavno zli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije