Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVIŠE GRADSKO PRIZNANJE

Premijeru Plenkoviću dodijeljena plaketa Grada Novske

Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
18.10.2019.
u 23:36

Zahvalnice za rad u udrugama primili su Milan Čavlović i Ana Tomac, a Povelju humanosti za humanitarni rad Laura Pavić, Kristina Horžić, Mario Kasumović, Radio klub Novska i OŠ Novska.

Gradsko vijeće Novske u petak navečer je u povodu Dana grada održalo svečanu sjednicu na kojoj je premijeru Andreju Plenkoviću dodijelilo najviše gradsko priznanje za doprinos u izgradnji komunalne infrastrukture, vrtića i obnovu domova te kulturnih institucija.

Plaketu je preuzeo premijerov izaslanik, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ističući da Vlada ulaže napore kako bi kroz poreznu reformu i poticaje lokalnim samoupravama ostavila što više sredstava koja će koristiti za razvoj, u čemu je Novska primjer.

"Mogu obećati da će Vlada nastaviti s takvom politikom. To je Vladina filozofija jačanja lokalne i područne samouprave. Kad vidimo da se to investira na ovaj način onda znamo da smo na pravom putu”, zaključio je Božinović.

Zahvalnice za rad u udrugama primili su Milan Čavlović i Ana Tomac, a Povelju humanosti za humanitarni rad Laura Pavić, Kristina Horžić, Mario Kasumović, Radio klub Novska i OŠ Novska.

U ime predsjednice Republike nazočne je pozdravila njezina savjetnica Mirjana Hrga.

Komentara 5

DU
Deleted user
08:04 19.10.2019.

Svima bi trebalo dati odlikovanja koji su bili u rovovima 91. ispred Novske, ne samo Plenkoviću.

Avatar berija1
berija1
22:11 19.10.2019.

A kome drugom, "oporbi???

NO
Nordik
05:57 19.10.2019.

Veliki vođa bi trebao biti počasni u svakom gradu EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije