Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.11.2014. u 12:00

Zgrada na Lapadu nije njegova, objasnio je Milanović, već u njoj ima pravo samo na jedan penthouse od sto četvornih metara vrijedan oko pola milijuna eura

Krešimir Milanović, mlađi premijerov brat, nakon što je za Večernji izjavio da živi od 4000 kuna mjesečno, ponovio je to i u Slobodnoj Dalmaciji, gdje je objasnio i priče da je suvlasnik nekretnina u Dubrovniku vrijednih milijune eura. Zgrada na Lapadu nije njegova, objasnio je Milanović, već u njoj ima pravo samo na jedan penthouse od sto četvornih metara vrijedan oko pola milijuna eura ili gotovo četiri milijuna kuna. Kad proda penthouse, uz svoj skroman život „od 4000 kuna mjesečno“, imat će dovoljno za idućih 1000 mjeseci, odnosno iduće 83 godine.

Jo Kempen, glasnogovornica Hrvatske pošte, ispričala se stanovnicima otoka Šolte što već mjesec dana nemaju uobičajene usluge. Šoltanima su najprije pisma putovala s jednog kraja otoka na drugi po deset dana, a na kraju više nitko nije nosio pisma, uplatnice pa ni obavijesti o mirovini. Mještani su u ponedjeljak sami došli u poštanski ured tražiti u hrpama kuverti svoju poštu o čemu svjedoči i fotografija iz Slobodne. Nova usluga – poštanska samoposluga.

Igor Dragovan, glavni tajnik SDP-a, pitanje tportala zašto vladajuća stranka već osam mjeseci nema glasnogovornika nazvao je „neprimjerenim“. „Zašto bismo imali“, pita se Dragovan odlučan da zaštiti pravo partije na netransparentnost.

Mate Uzinić, dubrovački biskup, silno je razočarao Zdravka Tomca odbivši ustupiti dvoranu Ivana Pavla II. u samostanu sv. Klare za promociju knjige „Crveni predsjednik“. Tomac je stoga knjigu u kojoj kritički piše o predsjedniku RH Ivi Josipoviću morao dubrovačkoj publici predstaviti u hotelu Lero. Dubrovački dnevnik piše da iz Biskupije poručuju kako ne žele da se Katoličku crkvu svrstava uz određene političke opcije u vremenu u kojem je kampanja za predsjednika RH neslužbeno već počela. „Nisam očekivao da je moguće da se moja knjiga proglasi opasnošću za ugled Crkve“, požalio se Tomac koji je umjesto promocije u samostanu dobio – medijsku promociju.

>> Krešimir Milanović: Misle da sam milijunaš, a živim od 4000 kn mjesečno

Komentara 5

AF
afer
12:31 19.11.2014.

Zoki pase jabuku - da je ovako snimljen Kerum svi bi se užasavali!

MI
MitsubishiTurbo
12:47 19.11.2014.

bljak

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
13:36 19.11.2014.

Zokin klan nas glođe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije