Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski dragovoljac

Premijerku cijenimo i poštujemo i zato imamo njezinu sliku

hrvatski dragovoljac
Robert Anić/PIXSELL
29.07.2010.
u 19:14

Iznad glave nove glasnogovornice Mirne Maras u prostorijama Hrvatskoga dragovoljca na stadionu u Sigetu visjela je fotografija premijerke Jadranke Kosor.

U objektivu fotoreportera, iznad glave nove glasnogovornice Mirne Maras u prostorijama Hrvatskoga dragovoljca na stadionu u Sigetu našla se i fotografija premijerke Jadranke Kosor. Naime, samo na tom mjestu i u središnjici HDZ-a nalazi se premijerkina slika.

– Jadranka Kosor prijatelj je kluba, a kao političarku je jako cijenimo jer se bori protiv korupcije, a za boljitak zemlje. Ne vidim u tome ništa loše – rekao je predsjednik HD-a Ivica Perković, inače i šef HDZ-a Novi Zagreb.

Komentara 8

FE
Felicijen
21:12 29.07.2010.

A da metnu ipak i Bandićevu sliku? Možda ipak kapne koja kuna iz gradskog proračuna. Od ove na slici ionako neće dobiti ništa...

DE
deoderi
21:32 29.07.2010.

Ma ima Ivica i u novčaniku njenu sliku. Imao je i Ivinu, ali on više nije zanimljiv. Kada Jadranka bude nezanimljiva, letjet će i iz novčanika i sa zida.

Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
20:50 29.07.2010.

Uh, što je Jaca fotošopirana! A ovo su poltroni! Samo mi nije jasna svrha ovog teksta!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije