Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranka Kosor:

Premijerka: Pivarijada je dobra za učvršćivanje odnosa s Bavarskom

kosor (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/6
01.09.2011.
u 20:51

Dani piva su zaista lijepa manifestacija, dobra za razvoj gospodarstva, kazala je premijerka Kosor

Kasno poslijepodne karlovačke je Dane piva posjetila premijerka Jadranka Kosor. U društvu stranačkih kolega, župana Ivana Vučića i njegovog zamjenika Josipa Šafara, te gradonačelnika Damira Jelića, obišla je štandove i ugostitelje na ovogodišnjoj manifestaciji, a zadržala se u Šumarskom kutiću.

– Došla sam nakon sjednice Vlade, a na poziv karlovačkih kolega. Dani piva su zaista lijepa manifestacija, dobra za razvoj gospodarstva, a svakako obogaćuje i suradnju županije s Bavarskom. U Karlovcu smo dogovorili i neke projekte, ali još je rano govoriti o tome. Ovdje sam, zapravo, u prijateljskoj, neslužbenoj posjeti - kazala je premijerka.

Na pivarijadi je srela i koalicijske partnere, Božidara Pankretića i Josipa Friščića koji su nakon sastanka predizbornog stožera stranke za 7. izbornu jedinicu, navratili na Dane piva.

Ključne riječi

Komentara 28

OG
Oger
21:06 01.09.2011.

Jesmo. I otrovali se.

Avatar madcap
madcap
21:09 01.09.2011.

Kakve veze sad ima Bavarska?

X2
xychhr-200
21:46 01.09.2011.

Idealno mjesto za Pankretića i Friščića... a bogami izgleda i za Kosoricu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije