Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak sukoba

Premijerka Kosor prijavila Stankovića Vijeću časti HND-a

slika12
Arhiva VL
30.03.2010.
u 15:19

Stanković je u svojoj emisiji, u kojoj je gostovao Drago Pilsel, izveo svojevrstan igrokaz zamolivši Pilsela da odglumi premijerku i odgovori mu na nekoliko pitanja.

Premijerka Jadranka Kosor prijavila je Aleksandra Stankovića Vijeću časti Hrvatskog novinarskog društva (HND) i to zbog nedavne emisije Nedjeljom u 2 u kojoj je HTV-ov autor reprizirao prilog iz emisije Hrvatska uživo koji se bavio premijerkinim stanom iz kojeg je svojevremeno iseljena obitelj Drobac.

Osim toga, Stanković je u svojoj emisiji, u kojoj je gostovao Drago Pilsel, izveo svojevrsni igrokaz zamolivši Pilsela da odglumi premijerku i odgovori mu na nekoliko pitanja. Premijerka Kosor na sve to reagirala je poslavši preko odvjetnice opsežan demanti u kojem tvrdi da je sve izrečeno u toj emisiji neistina te gruba i uvredljiva kleveta. Stoga je Stankovića prijavila i Vijeću časti HND-a.

- Da, premijerka me prijavila. Isti demanti koji je poslala HTV-u i koji sam objavio poslala je i Vijeću časti HND-a. Ja sam se na tu njenu prijavu već pismeno očitovao tako da sam Vijeću časti HND-a detaljno iznio sve argumente. Naravno, ne smatram se odgovornim ni za što - potvrdio nam je Aleksandar Stanković.

Od predsjednika Vijeća časti HND-a Drage Hedla doznali smo da će Vijeće o ovom slučaju najvjerojatnije raspravljati krajem travnja.

- Ovo je prvi put u mom predsjedničkom mandatu, koji traje već tri godine, da je neki ovako visoko rangirani državni dužnosnik prijavio novinara, a koliko se sjećam to se nije događalo prije. Imali smo slučaj da je Vlada prijavila nekoga iz medija, ali čini mi se da je ovo prvi put da to učini premijer osobno - posvjedočio je Heidl o presedanu koji se s ovom premijerkinom prijavom dogodio.

Komentara 77

OB
-obrisani-
19:42 30.03.2010.

Tebi smeta sta je na repu tvojima popu Linica ,pa ona dva HNS ovca prije neka dan,Strok ili Stork i on ce doc na red pa Cacic pa oni IDS pa sada ovi vatrogasni kamioni di je Sime Lucin umisann , pa dije vam oni Tonino Picula a i sami Josipovic zivi u oduzetom stanu sta mu je Caca oduzeja bivsi UDBAS Slazem se jedino da je u HDZ masa komunjara kao Luka Bebic ,Hloverka itd Ali ja nisam HDZ .

OB
-obrisani-
07:47 31.03.2010.

Dok je u Hrvatskoj bijenio rat Aco Stankovic je plandovao po Beogradu. Ne zamiram mu sto je srbijanac niti sro radi na HTV-u,ono sto mu zamjeram je to da i pored svih benificija, Hrvatsku ne dozivljava kao svoju domovinu. Arogantni nastupi i podcjenjivanje(Kerum npr.) su mu oruzje i maska da bi prikrio osjecaj manje vrjednosti . Ne postoje veci komleksi od onih koje kreirate sami i za sebe.

OB
-obrisani-
02:17 31.03.2010.

Srug Stankovic vodi emisije na RT Beograd dimi iz Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije