Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obljetnica

Premijerka Kosor: Prošla mi je godina bila najteža u životu

jadranka kosor (1)
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
1/6
30.06.2010.
u 15:35

U okolnostima u kojima sam se našla svladali smo puno poteškoća i prepreka, istaknula je premijerka.

Na komentar kako će sutra biti godinu dana otkako je na čelu Vlade i na pitanje je li zadovoljna učinjenim, premijerka Jadranka Kosor duhovito je kazala kako je sutra jedan drugi datum (aluzija na ostavku Ive Sanadera, op. a.) te da će se idući tjedan osvrnuti na godinu dana svog mandata.

Rekla je da joj je to bila najteža godinu u životu, ali i da je zadovoljna učinjenim.
- U okolnostima u kojima sam se našla svladali smo puno poteškoća i prepreka i obavili mnogo posla - nastavila je. Uoči sutrašnje sjednice Vlade, za koju je najavila da će biti najproduktivnija u posljednjih godinu dana, kazala je da su dugovi javnih poduzeća krajem prošle godine bili 1,8 milijardu kuna, a 24. lipnja svedeni su na 128 milijuna kuna.

HEP nema dospjelih dugovanja, pohvalila se Kosor, pa ponovila da će biti manjih zahtjeva za poskupljenje električne energije.

Komentara 31

UK
Ugo Kajvez
16:27 30.06.2010.

Bolje ćeš pamtiti ovu ..............

YO
YosephK
20:33 30.06.2010.

Teško joj je? Neka onda da ostavku. Vjerujem da će mnogi biti jako sretni.

ST
stefj
17:21 30.06.2010.

Eh Jaco, a kakva će tek biti ova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije