Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepucavanje

Premijerka Kosor: Josipović nas nastoji poniziti!

jadranka kosor (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
1/6
05.09.2011.
u 12:21

Posljednje prepucavanje predsjednice Vlade i šefa države počelo je kada je J. Kosor predsjednika optužila da pomaže u ostvarenju ''crvene Hrvatske''

Nastavlja se polemika između premijerke Kosor i predsjednika Josipovića. Nakon što je Josipović jučer rekao da Kosor predstavlja "kukulele-opciju", premijerka je danas poručila:
– Ponižavajuće je da predsjednik Ivo Josipović na taj način govori o radu Vlade. Pozivam ga da mu moj gospodarski tim prezentira rezultate u gospodarstvu – rekla je premijerka Kosor, prenosi Dnevnik.hr.

Premijerka je ustvrdila kako je tužno da predsjednik Vladu koja je završila pregovore s EU i uspješno radi na velikim gospodarskim projektima i u borbi protiv korupcije kritizira na takav način i nastoji poniziti. Istaknula da će i dalje, bude li se predsjednik uključivao u predizbornu utrku, upozoravati na takve primjere, prenosi HRT.

– Kao predsjednica stranke, ali i kao predsjednica Vlade, moram voditi računa o ravnopravnom ulasku svih političkih opcija u izbornu utrku – dodala je Kosor.

Posljednje prepucavanje predsjednice Vlade i šefa države počelo je kada je J. Kosor predsjednika optužila da pomaže u ostvarenju ''crvene Hrvatske'' i da se svrstao u koaliciju. Ubrzo potom predsjednik joj je odgovorio da je ono što ona predstavlja pomalo kukulele-opcija, jer samo kukaju, a ne rješavaju važne probleme građana.

Ključne riječi

Komentara 233

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:42 05.09.2011.

Traktorijadaaaaaaaaaaaaaaa

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:53 05.09.2011.

Udri po Crvenima

TA
Takaros
13:09 05.09.2011.

izgleda ko kumica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije