Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET U SPLITU

Premijerka Blanki: Uvijek kad mi je teško, sjetim se tebe

blanka
Ivo Čagalj/PIXSELL
19.03.2010.
u 14:35

Uvijek kad mi je teško, sjetim se tebe i načina na koji se boriš protiv prepreka, ali i predrasuda na koje nailaziš. Pokazuješ da se sve može uza zalaganje i motiviranost - kazala je premijerka našoj visašici.

Premijerka Jadranka Kosor, u sklopu svog posjeta Splitu, sastala se s Blankom Vlašić, njezinim ocem i trenerom Joškom te Bojanom Marinovićem, također Blankinim trenerom.

Družile su se 40-ak minuta uz kavu, a premijerka je Blanki čestitala na svim uspjesima.

- Uvijek kad mi je teško, sjetim se tebe i načina na koji se boriš protiv prepreka, ali i predrasuda na koje nailaziš. Pokazuješ da se sve može uza zalaganje i motiviranost - kazala je premijerka našoj visašici, darovala joj cvijeće, ali i vazu da ga ima kamo staviti.

Sastanku su nazočili ministri koji su s premijerkom bili u Splitu te splitski gradski poglavari na čelu sa Željkom Kerumom koji je opet "zablistao".

- Što se mene tiče, bio bih otišao još prije pola sata jer imam puno obveza, no dobra je bila tema, sportska, a ne gospodarska - objasnio je Kerum po završetku sastanka.

Ključne riječi

Komentara 8

BO
bomba
15:55 19.03.2010.

- Uvijek kad mi je teško, sjetim se tebe i načina na koji se boriš protiv prepreka, ali i predrasuda na koje nailaziš. Pokazuješ da se sve može uza zalaganje i motiviranost - kazala je premijerka našoj visašici, darovala joj cvijeće, ali i vazu da ga ima kamo staviti. Ja mislim da si je već zaboravila? Blanka ima svoj cilj i zato je to težak put. Koji je tvoj cilj i da li ideš lakšim ili težim putem?

DV
dvorskaluda
15:00 19.03.2010.

Ti bokca, pa kaj su prijateljice ili srodnice da su na TI ?????????????????? Ili g-a Kosor misli da je svakome tko je od nje mlađi 25-30 godina, dopuštenog govoriti TI ??????????? I kaj je to g-i Kosor teško???????????????????????? Kad ju barba Luka ne štiti????????????????????? Nema degutantnije stvari od tih političara koji se šmucaju uz sportaše - tko je ona Blanki, što je ONA učinila ili što je njena VLADA učinila za Blanku i druge visaše u Hrvatskoj??????????????? To je kao i za Kosteliće - kada su ljudi SVOJIM novcem, svojim suzama i svojim znojem ostvarili rezultate - SVI SU se onda htjeli slikati s njima. ŠUGAVCI i LJIGAVCI.

OB
-obrisani-
23:03 19.03.2010.

Blanka tebi čestitke. Premjerki kaktus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije