Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kući poplavljenih
Povratak na članak

Milanović u Gunji: Prijavite sve ako sumnjate u neka pogodovanja

I ovaj put premijer je čuo kritike građana koji su se žalili na loše odrađenu kategorizaciju, kao i činjenicu da isti novac dobiva i onaj kome je u kući bilo 10 centimetara vode i onaj kod kojega je voda bila visoka gotovo metar i stajala je dva tjedna

Komentari 5

AN
ANM
18:53 25.07.2014.

Savršena slika moralnog lika Milanovića! Umjesto da on (sa svojim primanjima) časti te ljude!?!?? Priča viceve o puknutoj cijevi!!! Dno,, čak mi i ispod dna osobe, čak mi je teško napisati čovjeka!

VL
VB
visi-baba
18:53 25.07.2014.

Dosao po novac za puknutu cijev u stanu.

VL
OG
Oger
19:16 25.07.2014.

thekurcula, pa da ti pravo kazem kulen nije nesto tipicno balkansko vec tipicno slavonsko.

VL
OB
Objektivno...
07:02 26.07.2014.

Pa ja sinoć gledam na TV da kažu da je podjela onih 4.000 kn bila pravedna a da će ostatak podjele biti još pravedniji. A oko centimetara je ljudi uvijek bilo nesporazuma i bit će; ovisi ko ih mjeri. Ženskama je 10 cm uvijek malo...a 4.000 kn nije dosta

VL
TH
thekurcula
18:09 25.07.2014.

A kad se pojavi tekst u kojem se Hrvatska smesti na "brdoviti Balkan" onda čitaoci ovdašnju zatrpaju poštu komentara protesnim pismima u kojima zapenušanih usta viču kako Hrvatska nije na Balkanu, i psuju sve po spisku novinaru koji je to napisao! A šta je ovo - nude premijera rakijom i kulinom? To je ilustracija pravog Balkana! Ja ne kažem da je to nešto negativno. Meni se to i sviđa. ja samo kažem da je ovo tipično balkansko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.