Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURADNJA
Povratak na članak

Premijer Plenković sastao se s švicarskom predsjednicom Leuthard, evo o čemu su razgovarali

Gospodarska razmjena dviju zemalja iznosi oko 300 milijuna eura i Plenković se slaže da tu postoji mnogo prostora za napredak

Komentari 6

DU
Deleted user
16:05 25.04.2017.

dezurni kriticari oblacenja Predsjednice Kolinde,gledajte kako je obucena Predsjednica CH.

VL
DU
Deleted user
16:07 25.04.2017.

Štovani gospodine Plenkoviću, umjesto da diskutiramo o "kvalitetnom" odnosu između Hrvatske i Helvecije, molim da naša uvažena vlada skup sa nadležnim institucijama odradi svoj posao i poradi na dosljednom poštovanju Bilateralnih ugovora I i II između EU-a i Švicarske Konfederacije. Znam da Vama nije skroz jasno kakvi su to ugovori ali ugovore koji su sklopljeni treba poštovati. Helvecija i previše uplaćuje u europske kohezijske fondove da bi to EU-perjanica Hrvatska mogla ignorirati. I: neznanje ne štiti od odgovornosti... Hopp Schwiizz!

VL
Avatar mama mia
mama mia
05:02 26.04.2017.

Uz našeg premijera u plavom bolje bi pasala plavuša u crvenoj haljinici bila bi to slika i prilika za naslovne stranice svjetskog žanra

VL
Avatar gecdra
gecdra
17:12 25.04.2017.

Razgovarali su o ulasku Švicarske i Hrvatske u Veliki Izrael.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.