Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vila Florijana

Premijer Milanović boravi u vili Emila Tedeschija na Hvaru

ivan ergović,dani poslodavaca,ivo josipović,zoran milanović (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
07.06.2012.
u 16:55

Uz vilu koja je smještena u uvali Parja na zapadnoj strani otoka, nalazi se i lovište, a premijera čuvaju djelatnici MUP-a.

Hrvatski premijer Zoran Milanović ovih dana uživa u vili Florijana na Hvaru, koja je u vlasništvu predsjednika Uprave i vlasnika Atlantic grupe, Emila Tedeschija. Uz vilu koja je smještena u uvali Parja na zapadnoj strani otoka, nalazi se i lovište, a premijera čuvaju djelatnici MUP-a, piše Index.hr.

Iz ureda premijera nema nikakve službene potvrde o njegovom boravku na Hvaru. Poznato je da su Milanović i Tedeschi dugogodišnji prijatelji.

 

Komentara 83

BE
bettleebeetle
17:19 07.06.2012.

U cemu je problem kad netko kaze da je Sander lazljivac i da Milonovic ne bi trebao odsjedati u vilama predsjednika uprava privatnih korporacija jer ga to dovodi u poziciju u kojoj lako nastaje sukob interesa??? Zasto je taj komentar potrebno izbrisati? Pa sta je vama Vecernji List, zasto brisete te komentare?

ZS
zalosna-sova
20:36 07.06.2012.

Pa ne možeš biti takav konj!

BE
bettleebeetle
17:26 07.06.2012.

Kao OK je kad Milanovic koristi Tedeschijevu villu for free? Ali nije OK kad Mirela posalje email u HZ? Kakvi su to standardi i principi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije