Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlada - sindikati
Povratak na članak

Pregovori: Traži se odricanje od dviju božićnica i regresa

Dovoljan jedan potpis: 
Dogovor će vrijediti za sve potpiše li ga samo jedan sindikat

Komentari 5

OB
-obrisani-
06:03 17.11.2012.

Kada se nebi isplaćivala naknada za prijevoz, uštedio bi se golemi nova !!! Ma vidi ti Pametnog Mrsića

VL
OB
-obrisani-
06:05 17.11.2012.

Mrsić : Traže se odricanja od plaće,božićnica,regresa,,, stvarno g.Mrsiću, sve se pitam : otkuda vama Tolika Silna Pamet ?

VL
RA
rasplinjač
23:48 16.11.2012.

ha, ajd dobro, u boljoj si poziciji, ti mene možeš ja tebe ne.))

VL
KV
kviki111
07:42 17.11.2012.

Pitam se kako to da se ovi lumenovi ne sjete lažnih i pravih "branitelja" koji imaju veće mirovine nego saborski zastupnici. Ako je nekoj švelji ili trgovki koja je radila i uplačivala u fond 40 godina dovoljna mirovina 1.600 kuna onda bi ratnicima koji njih 99% nemaju ni pet minuta radnoga staža umjesto 8.000 do 12.000 kuna bilo dovoljno 3.00'0 do 4.000. Zašto oni koji u životu nisu odradili ni jednu šihtu ne bi djelili teret krize

VL
OB
-obrisani-
19:58 17.11.2012.

Koliko bahate zloče ovi vladajući iskazuju. Da li su pitali svoje roditelje o nekadašnjim sindikatima. Imali smo prava koja ako su bila narušena, uspješno zahvaljujući sindikatu ostvarena. Danas nemamo gdje tražiti pravdu, jer pravda su oni. Ovo je zabrinjavajuće i sramotno da se ovima dozvoli da ako jedan sindikat potpiše prihvaća se ono što su i namjenili. Čudno je da svi članovi sindikata, svi nezaposleni, svi protjerani ne iziđu na ulice, te da se vidi tko će uskoro biti članica EU-a. Mnogo laži, a njima dobit. Teško nama, koji nismo odabrali put kriminala, koji nismo ništa stekli. Imali smo nadu da radimo do mirovine, da čekamo na stan, da nam se djeca kao i ovi koji su sve dobili školuju, zaposle.Većini je rad nepoznanica, jer im je politikanstvo bliže, a to je borba za fotelje. Treba naročito ovog Mrsića što prije udaljiti, poput uništenog korova na nekoj neobrađenoj njivi. Da li će sindikalisti biti korumpirani i gledati isključivo svoje interese, vidjeti će se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.