Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Vukovaru
Povratak na članak

Predstavljen Akcijski plan razvoja kulturnoga turizma: Vrsta turizma koja bilježi stalni rast

Prezentaciji je bio prisutan i ministar turizma Darko Lorencin koji je istakao kako od deset ključnih proizvoda Strategije razvoja turizma do 2020. godine kulturni turizam nalazi se na drugom mjestu.

Komentari 3

AN
ANM
18:23 29.06.2015.

Nakon plana kako na 21 način uništiti Hrvatsku, trebali bi vjerovati ??? Predizborni trikovi! Prestanite bilo šta raditit manja je šteta!

VL
GI
gilesfra007
18:46 29.06.2015.

Lorencin je pokazao da zna raditi. U kratkom vremenu je uspio jako puno.

VL
LA
LaurenceofArabia
11:07 30.06.2015.

Divno, jako lijepo, konacno. A sada nekoliko pitanja : 1) kako vam se u ideju kulturnog turizma uklapa uzdizanje Osorskog festivala ( ciji je direktor u mirovanju g. Sipus) na razinu nacionalnog ako ja ciljna publika 'osobe više platežne moćii i obrazovanja' a u Osoru nema hotela vec samo kamp koji, ruku na srce, i nije za 'osobe više platežne moći i obrazovanja' 2) kako se u tu ideju uklapa smanjenje pomoci i logistike te deprecijacija Splitskog ljeta ( u Splitu ima hotela u koji mozebiti dolaze 'osobe više platežne moći i obrazovanja') te trosenjenovaca na festival Ultra gdje posjetitelji doslovno uriniraju jedni po drugima te spavaju u iznajmljenim sobama? Kada cujem rijec sinergija, inace lijepa rijec, iz ustiju ovih ljudi moje uho to registrira kao 'korupcija'. Vjerujem da ce izniknuti niz festivala i muzeja ciji ce umjetnicki voditelji biti bliski g. Sipusu i imati partijsku iskaznicu. Za kraj bih postavio jos jedno pitanje:kada je g. Sipus toliko odlucan u tome da na ocigledno ne-fer nacine pogoduje sebi i onima koji su mu bliski, ne shvaca li pritom da sljedeci ministar kulture ( a biti ce ga) moze za vec nekoliko mjeseci ponovno sve vratiti na pocetnu situaciju, vratiti Osorske ljetne veceri na poziciju koja im po pravu pripada, vratiti Splitskom ljetu titulu nacionalnog festivala itd.? Nije li vam to jasno? Vase ce ime na ovaj nacin samo ostati umrljano sitnim skandalima, susjedskim pogodovanjima. Zalosno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.