Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Predsjedništvo EU: Počinjemo izradu nacrta pristupnog ugovora s RH

jandr
Pixell
VL
Autor
Hrvoje Dečak
25.11.2009.
u 20:02

Švedsko predsjedništvo EU najavilo je u četvrtak u Strasbourgu da bi uskoro moglo sazvati radnu skupinu za izradu ugovora za pristupanje Hrvatske, postigne li Zagreb dovoljan napredak u pripremama za članstvo.

Švedsko predsjedništvo EU najavilo je u četvrtak u Strasbourgu da bi uskoro moglo sazvati radnu skupinu za izradu ugovora za pristupanje Hrvatske, postigne li Zagreb dovoljan napredak u pripremama za članstvo.

- Postigne li Hrvatska dovoljan napredak, namjeravamo sazvati ad hoc radnu skupinu za izradu nacrta pristupnog ugovora na temelju teksta koji je pripremila Komisija - rekao je veleposlanik Per Sjoegren, koji je predstavljao švedsko predsjedništvo na sastanku Zajedničkoga parlamentarnog odbora EU-Hrvatska.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar sebastian
sebastian
21:23 25.11.2009.

Ja samo zelim da Hrvatski narod glasa, dali zeli u EU ili ne !!!!!

ST
sttipe
21:26 25.11.2009.

ocemoprije ulaska znat zastitit vodu i ostale resurse da ne postanu svaciji?i zasto oni \"pristupaju\",kad 90%hrvata to ne zeli?

OB
-obrisani-
21:20 25.11.2009.

Ivek je obečal da če HR u EU več 2007 godine a švedsko predsjedništvo EU krajem 2009 godine najavilo da bi uskoro moglo sazvati radnu skupinu za izradu ugovora. Sjajan uspijeh jedne sjajne zemlje. Ja sam siguran da ako bi vama Ivo Sanader prognozirao da čete na SP 2010 u JAR da bi negdje do SP 2022 sigurno vaši nogometaši stigli do World cupa,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije