Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitka

Predsjednik Sabora Josip Leko čestitao Kurban-bajram

'22.10.2010., Zagreb -   Hrvatski Sabor, Josip Leko SDP bivsi predsjednik Povjerenstva za sukob interesa. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
Robert Anić/PIXSELL
24.10.2012.
u 14:43

Neka ovaj veliki muslimanski blagdan svojom snažnom humanitarnom porukom žrtve i solidarnosti unese mir u domove vjernika i pridonese toleranciji i razumijevanju u našem društvu, poručio je Leko

Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko uputio je čestitku muslimanskim vjernicima i predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj muftiji Azizu ef. Hasanoviću. 

– Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Hrvatskoj čestitam Kurban-bajram u ime Hrvatskog sabora i u svoje osobno ime. Neka ovaj veliki muslimanski blagdan svojom snažnom humanitarnom porukom žrtve i solidarnosti unese mir u domove vjernika i pridonese toleranciji i razumijevanju u našem društvu! Svim muslimanskim vjernicima želim da Kurban-bajram proslave dijeleći radost svetkovine sa svojim najbližima. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SL
slavicabosnjak317
16:07 24.10.2012.

Kulturno!

KO
korisnik3
17:14 24.10.2012.

predizborna kampanja. vec vidjeno iz sdp-a. dodvoravanje vjenicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije