Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počela berba grožđa
Povratak na članak

Predsjednik Josipović u društvu vinske kraljice ubrao prvi grozd

Jastrebarsko je udomaćilo predsjednika i njegove goste diplomate. Brali su grožđe na imanju vinara Siniše Šoškića, jednog od 35 jaskanskih vinara.

Komentari 11

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
19:42 08.09.2011.

Da.............dardal. Imali smo male izglede ali veliku nadu,ali smo uspjeli stvoriti državu.Za koga,to danas svi vidimo.

VL
Avatar dariodario551
dariodario551
19:42 08.09.2011.

Kosorica je otvorila Berbu Grožđa kod Čobankovića u Iloku. Čobanković ima najveću plantažu vinove loze u cijeloj Hrvatskoj

VL
OB
-obrisani-
19:42 08.09.2011.

dok jadra*** radi, sdp-ovci banče!

VL
AF
afer
19:00 08.09.2011.

Kosorovica bere jabuke, Josipović grožđe a Milanović ne bere ništa – on čeka da mu padne sa stabla (šalim se, hoće njemu njegov Josipović, dat će on njemu, da ga ne zabole prepone)

VL
MO
morituriite
19:07 08.09.2011.

RE:afer - Pa shvatio je Milanović da mu je sve bolji rejting što više šuti, ne radi ništa ili još bolje kad se nigdje i ne pojavljuje.No zato će glavninu posla za njega Josipović odraditi.

VL
AF
afer
19:18 08.09.2011.

ne vjerujem da će izdržati, ima veći ego od zvonika – puknut će kad-tad a onda je panika, trebaju mu barem trojica njegovih da nam objasne što to on u stvari (ni)je rekao već je mislio tako da je uu stvari želio kazati ono što nije kazao.

VL
DA
dardal
19:25 08.09.2011.

Da to je baš vijest. Jel nas to netko namjerno zaglupljuje ili? Ponosan narod koji se je usudio uzeti svoju sudbinu u svoje ruke, narod koji nije kalkulirao, koji nije zdvajao i sumnjao, narod koji je osvojio vlastitu slobodu, plativši je krvlju i životima svojih najboljih sinova, taj isti narod danas tu svoju slobodu zaboravlja, rasprodaje i nepovratno gubi. Ovom državom, koja „državom ne želi biti“, vladaju interesi onih koji je nikada nisu ni željeli. Već kada smo je uskrsli iz pepela oni je sada sadistički rastaču i mrve. Grle se s agresorom, proganjaju naše heroje, a mi sve to nijemo i nezainteresirano promatramo. Kao da se to nas ne tiče.

VL
DA
dardal
19:46 08.09.2011.

Uvjeravaju nas da nismo pragmatični, da nismo „političari“, da ne znamo što je to „umijeće mogućeg“, da se politika ne vodi temeljem ideala i da nemamo šanse na narednim izborima. Možda su u pravu. Možda uistinu jesu u pravu. Da, mi jesmo idealisti i nismo „političari“. To je istina i mi od te istine niti bježimo niti nam pada na pamet bježati. Ali ovu Hrvatsku su stvorili idealisti. Nisu je stvorili političari. Političari su je doveli u današnje stanje u kojem nema ni „malo vitra“, u stanje od kojeg nam je muka, u stanje za plakanje. Idealisti su mrtvi ili su u zatvoru ili pokušavaju kako nam govore – nemoguće. A to je zajedništvo. Hrvatsko zajedništvo. Zajedništvo za očuvanje naših ideala i naše jedine domovine. Naše Hrvatske. Zvonko Bušić i velika državotvorno-domoljubna koalicija.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
20:04 08.09.2011.

Vidim : nekima je krivo što naš Čobanković ima najveći vinograd sa svojim sinovima ,u celoj Hrvatskoj. To je tako,jer naš Čobi,barata s Poticajima EU,a kome će ako ne sebi ! A vi pocr**jte od Zavisti,hahahahaha

VL
Avatar madcap
madcap
20:06 08.09.2011.

Josipović je jedina brana totalnom moralnom srazu Hrvatske u ovom trenutku. ....... Imat će nova vlast posla.

VL
Avatar puky
puky
20:23 08.09.2011.

... gledam našeg \"vrhovnog komandanta\" kako se mući sa onim šampanjcem pa se trže kao da je tenk M-84 opalio a ne ishlapljelo vino pa si nešto mislim kako bi prošli da nam je neki taki bio vrhovnik u vrijeme Domovinskog rata ... strava ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.