Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret blagdanu
Povratak na članak

Predsjednik Josipović i premijerka Kosor čestitali Uskrs

Neka nam Uskrs bude poticaj da činimo dobro drugima, piše u čestitki premijerke Kosor.

Komentari 6

OB
-obrisani-
12:40 01.04.2010.

Zivio drug Ivo!!

VL
WE
webber17
10:56 01.04.2010.

Šta nam ovaj agnostik ima čestitat Uskrs...... strašnoooooo

VL
BS
bstrabi2
11:08 01.04.2010.

Jadranka Kosor? Kako možete ateisti čestitati Uskrs.Vi bi s njim 25.Svibnja trebali trćati Štafetu.Jer kako to pretumaćiti.Da ne radite za svoju stranku.Nego za crvene ljigavce.Dali ste zatvoriti Polačeca pred USKRS,a Šeačića pred Božić.Pa zar vam nisu ti blagdani svetinja.Sram vas bilo.Na Grobu prvog poginulog branitelja prićate jedno,a ustvari radite kontra.Zatvorili ste Norca bez pravi dokaza.Jer ga je i Hag proglasio da mema dokaza.Pogotovo ovi naši Generali u Hagu.Preko njih ste htjeli u E.U. Tamo nećete nikada doć jer ne vole ulizice....

VL
OB
-obrisani-
16:31 01.04.2010.

ma to nas Joso-kalamar za1ebava za 1.-travanj...

VL
VI
Vinko37
16:49 01.04.2010.

Sjajne i poucne cestitke.HVALA I VAMA SRETAN USKRS od Vinka.

VL
PO
pop72
21:23 01.04.2010.

zaista sjajne poruke samo što ne kažu danas vršimo medicinske pokuse na jednima a sutra već na drugim, oni nemaju uskrsa njihov uskrs prolazi u bijedi suzama plaču i kosoričinu - milinivićevu rasizmu-diskriminaciji-segregaciji i blagoslovu njihove presvete crkve iz kojee bojim se viri sotonina moć a što se tiče Ive obećanje ludom radovanje on ima dijete nadam se da nje hebeš njih što nemaju iako nisu oni krivi nego problemi ili bolest, uz njegovo predizborno obećanje zalaganje prvanstveno za jednakost i pravednost, obećanje ludom radovanje, samo što ne urliču\" hajde šuti sinozuba stoko vi niste ljudi\" no moram ih razočarati ljudi smo veći nego oni jer smo patnici koje oni okrutno muče.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.