Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO RUKU

Predsjednik Hvidre Đakić zamalo stradao u gorućem automobilu

djakic
Foto: Dragutin Šantoši - Večernji list
1/6
03.04.2012.
u 10:34

Vraćao sam se kući i u jednom trenutku u automobilu osjetio miris goriva i dima... Planulo je, prisjeća se Đakić koji je lakše ozlijeđen

Josip Đakić, predsjednik Hvidre i saborski zastupnik HDZ-a, lakše je ozlijeđen u iznenadnom požaru automobila koji je planuo jutros oko 4.40 sati na cesti nedaleko od sela Vukosavljevice.

Policija je potvrdila da je pedesetdvogodišnjak jutros prijavio da mu gori automobil nakon čega su na mjesto događaja izašli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe iz Virovitice koji su oko 5 sati ugasili zapaljeni automobil.

Policija medijima nije otkrila identitet vozača i vlasnika izgorjelog automobila. Saborskog zastupnika Josipa Đakića, koji se jutros sam nalazio u zapaljenom automobilu, zatekli smo danas prije podne na parkiralištu ispred njegovog stana u središtu Virovitice.

Dobro se osjeća, ali mu je lijeva šaka, zbog zadobivenih opeklina, u zavojima. Kratko je komentirao događaj koji nije mogao pojasniti zbog čega se dogodio.

–  Vraćao sam se kući, a nakon izlaska iz Vukosavljevice osjetio sam miris goriva i dima u automobilu. Uspio sam zaustaviti automobil, a onda je planuo – prisjeća je Đakić koji je u požaru lakše ozlijedio lijevu ruku.

Njegov je Volkswagen u potpunosti izgorio, a policija i protupožarna inspekcija provode očevid kako bi utvrdili što je uzrok požaru. Iako ozlijeđen, Đakić je danas nastavio s redovitim obvezama saborskog zastupnika. 

Ključne riječi

Komentara 80

Avatar annex
annex
12:43 03.04.2012.

....aaaa hebiga.......!

Avatar condor
condor
13:03 03.04.2012.

Kada želiš zamjeniti auto za novi onda ti se dogodi nešto neobično i sutra se skrasiš u novom vozilu

VI
Vito
08:16 04.04.2012.

Za ovakve događaje bi trebala postojati rubrika - žalost hrvatske zbiljnosti jer to podcjenjue čak i \"crnu kroniku\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije