Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MINISTAR
Povratak na članak

Predsjednica primila Stiera na Pantovčaku: Poseban naglasak stavljen je na odgovornost Hrvatske prema Hrvatima koji žive u BiH

Predsjednica i ministar razgovarali su i o formuliranju hrvatskih vanjskopolitičkih stajališta te izradi nove Strategije nacionalne sigurnosti kojom bi se obuhvatili svi rastući geopolitički izazovi.

Komentari 5

TT
tTony
16:32 21.10.2016.

Vrjeme je vec jednim neko misli o Hrvatoma u iseljenistvu neko je napiso da smo naj raseljeniji narod na planeti vjerovali ili ne preko pedest tisuca stanovnika u Aljaski hrvatskog podrijetla jedan od veci parkova u svjetu je u Chilu nema di nas nema.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
15:12 21.10.2016.

sta je sa Hrvatima akoji zive vani njih cete i dalje ubijat..ahahahahahh

VL
Avatar marnie
marnie
15:35 21.10.2016.

OMG

VL
PO
portugisac
15:30 21.10.2016.

RS je konstitutivna kao i Federacija koju su prisvojili bošnjaci. Hrvati ne mogu dobiti svoj entitet ako si ne stvore legitimitet preko Hrvatske zajednice. Da li će to biti Hercegbosna ili nešto drugo, na njima je da izaberu. Bez toga nema entiteta ako nisi nekako definiran.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.