Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor

Predsjednica Grabar-Kitarović primila Antu Ramljaka

Kolinda Grabar-Kitarović i Ante Ramljak
Foto: UPRH
1/2
18.04.2017.
u 14:06

"Predsjednica Grabar-Kitarović posebno je iskazala brigu za očuvanje radnih mjesta i stabilnosti gospodarskog sustava"

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas je primila Antu Ramljaka, izvanrednog povjerenika Vlade Republike Hrvatske za Agrokor.

Na sastanku se razgovaralo o detaljima procesa restrukturiranja koncerna Agrokor te povezanim izazovima, rizicima i budućim poslovnim planovima, a naglasak u razgovoru bio je na osiguravanju preduvjeta za održavanje radnih mjesta u proizvodnji i prodaji, stabilnosti poslovanja svih povezanih tvrtki, posebice malih dobavljača, priopćio je Ured predsjednice.

"Predsjednica Grabar-Kitarović posebno je iskazala brigu za očuvanje radnih mjesta i stabilnosti gospodarskog sustava koja se izravno odražava na stabilnost cjelokupnog društva. Zaključili su kako je osiguravanje stabilnosti poslovanja preduvjet daljnjeg restrukturiranja", navodi Ured u priopćenju.

>> Došao je kraj tajkunske privatizacije kojom je hrvatska politička elita stvarala nove bogataše

>> Srbija i BiH: Koliko su zadužene ‘naše’ Todorićeve tvrtke?

Komentara 18

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
21:33 18.04.2017.

Predsjednica je vratila hrvatima vjeru u buducnost, odradila vise posla u godini dana nego dva predhodnika u 15, sad ima i prvi put podrsku vlade.

MA
Marko1337
15:23 18.04.2017.

Predsjednica je uključena u sve probleme našeg društva i na najbolji način nastoji dati svoj prilog rješavanju problema i predstavlja ponosno svoj narod svugdje u svijetu, nasuprt dvojici predsšasnika.

MO
mobitel20
14:21 18.04.2017.

Bravo Kolinda ! Malo zamjeram populisticko zalijetanje vezano za Todoricev dvorac("zgrozena sam"), jer bez obzira sto osobno mislis(kao i ja) ti ne smijes implicitno pozivati na protupravne konfiskacije ili podrzavati atmosferu linca. Suprotno, moras btaniti pravni poredak. Inace, sjajno radis ako ovo zanemarimk...Na uzas jugonacionalistickih trolera,hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije