Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New York

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović putuje u Ameriku

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: HINA/PIXSELL
1/3
19.04.2016.
u 11:44

Na marginama sastanaka na visokoj razini, na kojima će sudjelovati u New Yorku, predsjednica Republike održat će i niz bilateralnih sastanaka.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović boravit će od srijede, 20. travnja, do nedjelje, 24. travnja, u Sjedinjenim Američkim Državama gdje će u New Yorku sudjelovati na tematskoj raspravi Opće skupštine Ujedinjenih naroda na visokoj razini o postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs) i na svečanosti potpisivanja međunarodnog sporazuma o klimatskim promjenama prihvaćenog u Parizu.

Na marginama sastanaka na visokoj razini, na kojima će sudjelovati u New Yorku, predsjednica Republike održat će i niz bilateralnih sastanaka.

U petak, 22. travnja 2016., hrvatska predsjednica sudjelovat će na prvoj konferenciji Udruženja hrvatsko-američkih stručnjaka (ACAP) u Washingtonu.

>> Abdullah: Zadnja nada bila je Kolinda

Komentara 70

TA
tabula
12:43 19.04.2016.

Ode po svoje mišljenje.

Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
12:59 19.04.2016.

Gdje je nestala "uspravnica"Jadran-Baltik-Crno More ili Kolinda radi na novoj uspravnici Jadran-Crna Gora-Kosovo-Makedonija ??

VA
Valnea
11:59 19.04.2016.

I prosle godine je bila na proljetnom odmoru sa obitelji u New Yorku.Odrzala je par govora da ima izgovor za putovanje na racun hrvatskog naroda za kojeg ne cini nista,samo sebe reklamira po drugim drzavama.Hoce li i ove godine voditi obitelj ili ide u solo aranzmanu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije