Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar-Kitarović i Cerar:
Povratak na članak

Predsjednica ističe potrebu suradnje u EU nakon britanskog "da" izlasku

Glede arbitraže o granici, o čemu je također bilo riječi, rekla je da se stajališta razlikuju, pri čemu Hrvatska smatra kako je nastavak arbitraže iz koje je izašla isključen jer se radi o nepovratno kompromitiranom procesu.

Komentari 8

AN
anarhija
18:39 24.06.2016.

KURsVA stara

VL
MI
miso
22:15 24.06.2016.

EU je promašaj za Hrvatsku zato jer je Tuđman uništio sve naše gospodarstvo i prije nego je ono obnovljeno nije se smjelu baciti u ralje EU. Predsjednica o tome ni riječi.

VL
KN
knezevic3d
15:44 25.06.2016.

sad ce krenut raspad eu....mi gdje dodjemo to je raskol

VL
ZV
Zvonimir555
05:24 25.06.2016.

Vec su pozalili Englezi, pogotovo mladi ljudi. Sto ce ta jadna zemlja iz DOBA Heriha ViII? Sto ce ta jadna zemljetina koja muci Evropske gradjane ( A Hrvate posebno) i zabavlja se da ih PONIZAVA (dozivljeno sa obitelji, avion otisao zbog mucenja na granici ) na cariskoj zoni ? Sto ce ta jadna zemljetina, koja u svojim Hotelima i kucama ima 2 (Dvije pipe u Lavabou od XVI stoljeca. I umivaju se zacepivsi lavabo i pustivsi vodu malo iz lijeve (tople) , malo iz desne pipe (hladne)Povracala sam kada sam to vidjela, da se umivaju iz lavaboa. Raspametila sam se kada sam vidjel, da kuce svoje grade tako, da cigle Odmah stave na Zemlju. Stajala sam kod radnika i nisam vjerovala da sam na Planeti Zemlji. Svoj zivot nisu promjenili stoljecima, od doba kada su pokrali Indiju i njena bogatstva, kad su nemilosrdno porobili taj plemeniti narod i pokusali ih stvoriti svojim Robovima, slugama, batlerima.. Od doba kada su Radzi - tadasnjem Indijskom Caru, odrubili glavu , bez milosti ili Suda, zajedno sa trojicom maloljetnih njegovih sinova . uzevsi , iskopavsi pri tome, najdragocjeniji i najveci Rubin na Svijetu, sa vrha Taj Mahala. Sada se taj Rubin nalazi u kruni Krajice Ezabete II, koju je nosila , kada su je postavili za vladarku Engleske. Imaju krvave ruke do koljena i do ramena. A Za sto se to Ghandi borio Sincicu ??????

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:07 25.06.2016.

treba poniziti britaniju za par godina kada če im gospodarstvo biti na razini bosne i kada će htjeti nazad u EU - lijepo ih zavlačiti i odugovlačiti kao što su oni nas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.