Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret žena obrtnica
Povratak na članak

Predsjednica Grabar-Kitarović prvi put posjetila Samobor

Predsjednica je naglasila važnost podizanja svijesti o posebnostima s kojima se susreću žene obrtnice u našoj regiji

Komentari 13

JU
juroqueteamo2
01:23 31.05.2015.

Prva stvarna Predsjednica Hrvatske koja svojim djelima to i dokazuje. Ne zavisi o partiji nego osvojim idejama.

VL
77
777CRO
02:10 31.05.2015.

Konačno Hrvatska osoba sa stilom koja ponosno prestavlja i bori se za hrvatsku!

VL
AR
arjavas
10:25 31.05.2015.

A ko je to prisvajao vrijednosti koje su stvorene , i trpao ih sebi u džep ako nije stranka u čijem je članstvu bila do nedavno a i vlada u kjoj je sjedila ? Evo sad je za svjetnika zaa za gospodrastvo imenovala Valentić . Čovijek je odčito denžmenettna osoba , jedvo je izgovorio onih nekoliko rečenica jučer na Novoj TV . a gdje joj je obečanje da će angažirati mlade i sposobne ljude ? A ona eto u savjetnčki tim imenuje metuzaleme ala Šeks i Valentić .

VL
MO
motociklist
07:45 31.05.2015.

.Dajte molim vas, ne zamarajte nas ovim nevaznim vijestima koja dokazuju koliko je mala i nevazan faktor........Ništa joj to nece pomoc...........Koljinda nema pojma da nema pojma.

VL
AR
arjavas
10:38 31.05.2015.

A ko je to prisvajao vrijednosti koje su stvorene , i trpao ih sebi u džep ako nije stranka u čijem je članstvu bila do nedavno a i vlada u kjoj je sjedila ?

VL
MO
motociklist
08:45 31.05.2015.

------------- , .zar nije u svojoj kampanji najavila da zna sve što je potrebno da ovu zemlju izvuce iz krize?....kad ce blagostanje ????..........vec tri mjeseca ne radi ništa osim kaj pegla kradeze image i vodi kampanju za predstojece parlamentarne izbore....

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
12:30 31.05.2015.

Ova nas predsjednica u jednom danu stigne na tri mjesta,prije podne sabor,onda otvoren ured dica i gradani na pantovcaku,i sad Samobor dali ce jos negdje stci vidicemo,,,,sve sto je vise kude ovi rezimski mediji narod je sve vise obozava,,,ali ona i je predsjednica iz naroda svaka cast samo nastavi tako

VL
DU
Deleted user
08:59 31.05.2015.

predsjednica prvi put posjetila zahod. to bi bila novost!

VL
UN
unbekant
08:17 31.05.2015.

Kada ce presjednica doci u Split i obici radnike"cementare split,brodogradilista split",ili doci u Rjeku obici radnike"Treceg maja",pa brodogradiliste "Viktor Lenac",pa Pulu i njen nekadasnji gigant "Uljanik",jer sve te tvrtke je unistila njena stranka HDZ za vreme svoje vladavine,barem da dodje i da se izvine u u ime te nekad postene stranke a dans lopovske i pljackaske partije…...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.