Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar odgovorio
Povratak na članak

Šustar: Reforma se nastavlja s Jokićem ili bez njega

Zbog kašnjenja s plaćanjem troškova neke radne skupine nisu dostavile izvješća, ali do 2. lipnja, kazao je Jokić, učinit će to svi

Komentari 15

BU
Bulaba
22:43 27.05.2016.

Ovaj Šustar očito ne prati naše medije. Reforma se ne može nastaviti bez Jokića, ako ode Jokić zemlja iste sekunde prestaje s vrtnjom, počinje najezda skakavaca, sve rijeke će se izliti iz korita, otopiti će se polovi, ustati će svi mrtvi i pretvoriti će se u zombije, krumpir u trapovima će pocrniti, a sve nas će zadesiti smrt zvana "Deset tisuća krikova"...antifašisti će se prije odreći druga Tita nego Jokića, vojvode od Reforme.

VL
BU
Bulaba
22:47 27.05.2016.

I što kaže Jokić, zbog kašnjenja s plaćanjem troškova neke radne skupine nisu dostavile izvješća, ali do 2. lipnja, kazao je Jokić, učinit će to svi? Kasno, Jokiću, kasno Jokić izvješća šalje. Sad vam treba nabiti penale zbog kašnjena.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
23:16 27.05.2016.

Brišite opet istinu, administratori, ali ova "reforma" će u konačnici samo dovesti do potpune anarhije i kaosa u školstvu. Sad je loše, ali s ovim idejama veleumova bit će još i gore.

VL
JO
JOKS
22:53 27.05.2016.

Slušao sam danas ministra. I mogu reći da dugo nisam vidio ovakvo dobrog ministra. Ne znam što je jokiću ali ako on smatra da je on određuje pravila igre. Pa neka se kandidira na izborima. Trebao bi biti sretan da ima ovakvog ministra. Ne smijem niti se prisjetiti Jovanovića. G Jokiću mislim da si ga folija i to debelo. Neću niti nagađati o mogućim razlozima.

VL
PI
pistaljka
00:55 28.05.2016.

Ovakve "reforme" su odavno provođene na Zapadu i zato danas na Zapadu nema više "obrazovanja" i "odgoja", koje je - po Luciferijanskom planu - zamjenila zombizacija djece i mladih. U takvom sustavu zlo je postalo dobro, a dobro zlo; istina je proglašena lažima, a laži su postala istina; Bog je nestao, a Lucifer zauzeo njegovo mjesto. To je ta REFORMA. Narode, ako vam je stalo do dobra, onda ustani u obranu tih dobara i protjeraj sataniste u Luciferov raj i oslobodite svoju djecu njegova nasilja.

VL
PI
pinkec
00:56 28.05.2016.

Bravo Ministre! Banda ne zeli pokazati sta su "reformirali", koliko su potrosoli i ne zele nikakvu kontrolu! Crvena banda!

VL
Avatar Ororo
Ororo
08:28 28.05.2016.

Dok su hrvatski prosvijetitelji, preporoditelji, reformisti i ostale važne povijesne ličnosti hrvatske inteligencije kroz povijest, igrali sa svojim životima u stranim diktaturama danas ovi kmiču i cvile za lovom, a u isto vrijeme djeci drže predavanje o čarima i časti volonterskog rada. A da ne govotim o toleranciji prema kritici. Ovu vlast je glasalo preko 60 % građana ako ti se ne sviđa politika Jokiću, primi se ti saborske klupe.

VL
Avatar Ororo
Ororo
08:57 28.05.2016.

Sve u svemu negdje u stranoj zemlji kada bi djelatnici prvog državnotvornog kurikuluma davali izjave novinarima i krenuli u politikanstva, iz ugovora, kojeg nema kod nas, letili bi na glavu van. A bogami i oprali bih ih po đepu. A sam rad bi bio u večini članova čisto VOLONTERSKI

VL
MU
Mukowsky
10:29 28.05.2016.

Gledao sam konferenciju za novinare. Puna podrška ministru.

VL
Avatar mama mia
mama mia
09:03 30.05.2016.

HDZ je pun ovako pametnih ministara neznam gdje ih samo nađoše predvodo Miro on je 100% zamjenio Njonjicu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.