Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrda ministarstva
Povratak na članak

Predmet Sanader stigao u Beč, datum i vrijeme izručenja tajna

Unatoč tome što je Ivo Sanader potvrdio da se slaže s pojednostavljenim postupkom izručenja, potrebno je nekoliko dana da se provjeri je li mu sud u Salzburgu skrenuo pozornost na mogućnosti pravne zaštite.

Komentari 12

DU
Deleted user
15:15 29.06.2011.

Dobro nam dosel prijatelj!

VL
OB
-obrisani-
15:36 29.06.2011.

Dobro nam došel ,naš premijeru. Za tebe sam glasal ,a ti si nam postavil svoju novinarku da nam vodi državu. Ak si i ukral nekoliko stotina milionćeka,eurića sve ti bumo oprostili,samo se vrni,, ima ovde još za zdipiti

VL
NE
neutrino
15:39 29.06.2011.

evo malo o pravosudju! Karamarko prijavljen zbog organiziranog kriminala! \'Predmet: Tomislav Karamarko, sumnje u više kaznenih djela i udruživanje u svrhu počinjenja kaznenih djela\', stoji u jednoj od najnovijih kaznenih prijava koje su stigle na stol Dinku Cvitanu, ravnatelju USKOK-a.a. ...zanimljivo je da \"vecernji list\" o tome ne pise ni slova, a informaciju su vec prenijeli neki........ Dugorocno - gubite citatelje zbog ovakvih cenzura, novinari, pobunite se protiv cenzure!

VL
NE
neverane
15:43 29.06.2011.

Nešto mi govori da će hrvatski policajac koji ga bude sprovodio lisičine ostaviti kući.I poslije Sanadera,Sanader.

VL
UN
unbekant
16:10 29.06.2011.

samo pozuri,vrati se doma Sanadere,Jaca te jedva ceka,ne znas koliko si joj nedostajo....

VL
OB
-obrisani-
17:11 29.06.2011.

neka ga prebace u rijeku na suđenje, pa će biti vani iz ćuze u roku od keks! u rijeci svi takvi krimosi brzinom munje napuštaju zatvorske ćelije i brane se sa slobode, sve dok im riječko pravosuđe ne izreče oslobađajuće presude. za kriminalce nema do riječkog pravosuđa!!!

VL
OB
-obrisani-
17:17 29.06.2011.

p.s. svi u rijeci smo se pitali koliko će sekundi trebati riječkom pravosuđu da pusti na slobodu riječku primadonu! nije trebalo dugo čekati! ako jadranka kosor želi u europsku uniju, onda bi trebala zarotirati hrvatsko pravosuđe, pa one iz zagreba poslati na privremeni rad u split, one iz rijeke u osijek, a one iz vukovara u rijeku! inače ništa od pravosudnog sustava!

VL
NO
Novinar
17:20 29.06.2011.

Nek samo vrati pare, ne treba u zatvor.

VL
OB
-obrisani-
17:26 29.06.2011.

p.s.2. na riječkom sudu \"padaju glave\" isključivo kad je riječ o hrvatskim braniteljima! onda se ti osuđuju na dugogodišnje robije! no kad je riječ o kriminalcima, onda sloboda, uvrh glave godina, godina i pol zatvora, uz dobro ponašanje, odmah van. ne dam hrvatskoj u europsku uniju sve dok ne istraži ponašanje riječkog pravosuđa!!!! neće dobiti moj glas na refendumu ni na izborima onaj tko ne raščisti sramotno riječko smeće!

VL
BC
BCA
18:22 29.06.2011.

Galadriel G je napisao/la: p.s.2. na riječkom sudu \"padaju glave\" isključivo kad je riječ o hrvatskim braniteljima! onda se ti osuđuju na dugogodišnje robije! no kad je riječ o kriminalcima, onda sloboda, uvrh glave godina, godina i pol zatvora, uz dobro ponašanje, odmah van. ne dam hrvatskoj u europsku uniju sve dok ne istraži ponašanje riječkog pravosuđa!!!! neće dobiti moj glas na refendumu ni na izborima onaj tko ne raščisti sramotno riječko smeće! _________________________________ Tu si apsolutno u pravu. Riječki sud treba razbucati!

VL
CA
campa
13:10 30.06.2011.

Dolaskom Sanadera počinje sapunica i igrokaz za široke narodne mase.Nevjerujem da bi se on vratio da nije dobio nekakve garancije od svojih partnera.Mogu se kladiti da će biti kažnjen zbog prekoračenja ovlasti ili pušten zbog nedostatka dokaza.

VL
JI
jimbeam
01:19 01.07.2011.

Vrati nam se ive i počni šamarat ovu flundru što se ne sjeća ko joj je poslodavac!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.