Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje diljem Hrvatske
Povratak na članak

Praznik rada u Splitu i Osijeku: Dok su jedni uživali u porcijama graha, drugi su prosvjedovali uz kišu

Međunarodni praznik rada 1. svibnja, slavio se diljem Lijepe naše. Dok su Osječani užival u 25000 porcija graha na lijevoj obali Drave, Splićane je zadesila kiša na Marjanu, a radnici splitske Trajektne luke prosjedovali su

Komentari 8

ST
stefj
18:45 01.05.2016.

Tja, radnika ima još malo, ali ima puno neradnika koji brane svoja stečena prava. Zato oni koji znaju i mogu bježe van... Vidio sam danas jednog od tih neradnika (Kapovića) kako maše zastavama i blokira promet, zajedno sa svojih 20 drugova, mahom njegovih studenata s prosjekom 40 godina...

VL
DO
doktorica
10:59 02.05.2016.

radnici će izumrijeti kao dinosaurusi,ali ostaju naši premili uhljebi i uhljebčići koje trebamo držati kao malo vode na dlanu,to je rijetko cvijeće koje se autohtono uzgaja kao endemska pasmina samo u Hrvatskoj!!!

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:38 02.05.2016.

Najviše je bilo onih koji su došli da se nakrkaju besplatnoga graha. Njih ne interesira ništa drugo. Ako ne mogu na sebe i pod sebe onda barem u sebe. Sitnozubobezbi makar jednom godišnje dođu na svoje - da se besplatno nakrkaju i njima je sve ravno do mora. A drugi su kao prosvjedovali. Nevjerojatno kolikog jada se skupi na sprdačina-manifestacijama koje klika na vlasti organizira. Narodu treba kruha i igara, pogotovu onome koji ne vidi dalje od svoga nosa.

VL
YN
yes_no
16:29 01.05.2016.

Umjesto da su svi na nogama i u štrajkovima, danas možeš čovjeka kupiti za šaku graha. Jad i bijeda.

VL
FR
franekapetanovic
11:33 02.05.2016.

franek.Gos. Bolje i uhljebi nego lopovi, nezaposleni, gladni, na birou , po karitasu, mizerni , po kontejnerima, prosjaci , bolesni, gladni, na umjetnom disanju, ispružene ruke od vrata do vrata, upale pluča, raznih viroza, smrti, bez ukopnog mjesta na groblju i šta ti ga još bijednoga ne.Postliberalni kapitalizam, u svojoj najubOJITIJOJ VARIJANTI hara , ne samo po Hrvatskoj, nego i po Europoi i Svijetu . Ta aždaja ubija pali i razara , i ne staje. Hrani se bjedom masa. A kad posustane, odmori se, pa opet juriša preko leševa, ruševina i zgarišta, jer kakva je , mahnita, proždrljiva ne može stati. Č udna je ona, čudno je vrijeme u kojemu sve to radi, čudan je svijet u kojemu je , i koji šuti, trpi , ludi ,ali ne ćini ništa, ili malo , da joj stane za vrat, da većjednom izdahne - lipsa, da se i čovječanstvo malo odmori, da i ono dodje, jednom u povijesti, do daha . Pa, pobogu, zar nije zaslužilo?!

VL
Avatar Linux
Linux
22:14 01.05.2016.

1.5. mnoge zemlje ne dozivljavaju, niti postoji kao praznik. medju njima je svicarska. moliti cu doticne novinare iz hine, da izadju iz svojih ljustura i malo neka progledaju. isto kao sto se ne slavi "dan zena" u mnogim zemljama, niti znaju za to. govorim o naprednijim zemljama. HINA HVALA NA POZORNOSTI

VL
DJ
djingy
18:31 01.05.2016.

Nažalost uvijek je tako jadnici i prokletinja je u pitanju, ovi iz vladajućih strani to znaju iskoristiti da ne spominjem predizborne skupove i takve praznike kao 1.svibanj i sl..

VL
Avatar navijač
navijač
16:51 01.05.2016.

Uvijek isti ljudi na porciji graha , matorci koji nisu nimalo gladni nego prokleti. Danas su u HR. najugroženije mlade obitelji a ne ovi pokvareni metuzalemi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.