Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presudio si

Pravosudni policajac ustrijelio se usred kafića u Velikoj Gorici

ustrijelio se policajac (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/3
12.04.2010.
u 14:42

Odmah je pozvana hitna pomoć koja je Gorana P. s teškim ozljedama prevezla u KBC Zagreb, ali podlegao je ozljedama.

ZAGREB - Pravosudni policajac Goran P.  (41) ustrijelio se u glavu u nedjelju oko 1 sat u noći u velikogoričkom kafiću Scotch. Što ga je natjeralo da si oduzme život, nije poznato, a tragediji je svjedočilo još četvero ljudi. Prema neslužbenim informacijama pio je alkoholna pića cijelu večer i stajao na šanku.

U jednom je trenutku izvukao službeni pištolj i ustrijelio se. Odmah je pozvana hitna pomoć koja je muškarca s teškim ozljedama prevezla u KBC Zagreb, ali isti dan oko 18 sati podlegao ozljedama.

Goran P. svojedobno je dobio parnicu za naknadu štete jer ga je tjednik Nacional smjestio u “Tajni popis 206 najtraženijih kriminalaca u Hrvatskoj“ 2001. godine. Pravosudnom policajcu sud je odredio naknadu štete u iznosu od 110 tisuća kuna uz kamate, a pokojni Ivo Pukanić kasnije je kazao medijima da se njegov tjednik domogao MUP-ove Plave knjige te da nisu to sami izmislili.

Inače, o njegovu godinu dana mlađem bratu, poznatom po nadimku Chicago, pisalo se prije nekoliko godina kada je s još jednim muškarcem demolirao velikogorički kafić Lucky. Vlasnica kafića optužila ga je za reketarenje.

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:42 12.04.2010.

Možebit nečista savjest. Alkohol ga prisjetio.

ZL
Zlatko72
09:19 13.04.2010.

mozda je radio neciste poslove pa je necija suza ga je stigla dasi oduzme zivot sam

SV
svrsishodnost
21:46 15.04.2010.

Ne znam čemu senzacionalizam?! Ako je čovjek dobio parnicu, tada ga valjda ne treba blatiti i poslije smrti - ili možda Vi imate informacije koje nema niti sud niti Ministarstvo Pravosuđa u kojemje pokojnik radio? Što stiče bistroa Lucky, kojeg je navodno razbio njegov brat, valja napomenuti da je taj kafić bio tada u vlesništvu Žakline Šafranko, supruge Josipa Šafranka - osobe koja je poznati internacionalni kriminalac i više je u zatvoru nego vani. Josip Šafranko je sa ženom Žaklnom 90-tih držao poznati ilegalni kupleraj u V.G., koji je bio toliko dobro blindiran da su specijalci prilikom privođenja njega, kurvi i mušterija provaljivali 6 sati. Eto, izjave takvih ljudi su reference za izvođenje Vaših zaključaka. Bilo bi kud i kamo korektnije da ste naveli kako je pokojnik otac dvoje malodobne djece,ili da ste barem pomislili na njih i njihove kolege iz škole prije nego što ste se odlučili pisati ovakve gadosti, koje prije svega nemaju veze sa predmetnim događajem. Sramota! Nekada je novinar bio gospodin, a vi pokazujete što je danas. @Zlatko, da si išaou školu možda bi znao pisati. @Scythe, količina alkohola danas se može egzaktno izmjeriti, pa bi bilo dobro priupitati dežurnog doktora je li pokojnik bio pijan, i ako je bio, koliko. P.S. Ti inače imaš čistu savjest? To bi samo moglo značiti da si veoma objektivan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije