Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI DIO SLUČAJEVA NEOTKRIVEN
Povratak na članak

Pravobraniteljica upozorava: Svako peto dijete žrtva nekog oblika seksualnog zlostavljanja ili iskorištavanja

Za zaštitu djece od spolnog zlostavljanja Ivana Milas Klarić osobito važnim smatra prijavljivanje kaznenih djela, uspjeh kaznenog progona, odgovarajuće sankcije koje uključuju izricanje sigurnosnih mjera, te ozbiljnu provjeru kandidata za sve poslove koji uključuju rad s djecom, primjerice u odgoju i obrazovanju, zdravstvu, socijalnoj skrbi, sportu i drugdje.

Komentari 4

Avatar ukurtapash
ukurtapash
01:17 16.11.2016.

" Ivana Milas Klarić u utorak je upozorila kako podaci govore da je svako peto dijete žrtva nekog oblika seksualnog zlostavljanja ili iskorištavanja" drugarica ivana milas-klaric bezocno laze kao i svaki drugi marksist/feminacist.

VL
OS
osica
12:31 15.11.2016.

Jučer slika i vijest u jednoj tiskovini " djeca čekaju u redu u pučkoj kuhinji za topli obrok, glavice do pulta , okica i obrašćiće ne vidimo a neki imaju 6 godina ...... . Ne znam što je to, noto je to, no nije dobro.

VL
DU
Deleted user
13:15 15.11.2016.

Puno velikih Rvata i katolika...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.