Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi saziv

Pravnik Viktor Gotovac novi je šef Nadzornog odbora HRT-a

viktor gotovac
Petar Glebov/PIXSELL
10.12.2012.
u 15:19

Za Gotovčeva zamjenika izabran je Goran Krmpotić, a u odboru su i Dražen Rajković i Vesna Kusin

Danas je održana prva konstituirajuća sjednica novog saziva Nadzornog odbora HRT-a na kojoj je za predsjednika izabran Viktor Gotovac, izvijestio je HRT-ov Odjel za odnose s javnošću. Gotovac je profesor na katedri za radno i socijalno pravo na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Za Gotovčeva zamjenika izabran je Goran Krmpotić, a u odboru su i Dražen Rajković i Vesna Kusin, dok će petog člana izabrati zaposlenici 12. prosinca.

>> Luks: Programsko vijeće HRT-a postalo je paratijelo

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:48 10.12.2012.

Iz svojevremene emisije OTVORENO: Gotovčeva vizija države vodi u – diktaturu! Nevjerojatni politički diletantizam „znanstvenika“! Dr. Viktor Gotovac – koji je sve vrijeme muku mučio sa sricanjem rečenica izrekao toliko gluposti o teoriji države, ulozi Vlade u državi te odnosimaa između nositelja vlasti i građana, nikada ne bi položio niti jedan kolokvij a kamoli došao do diplome. Što se tiče Gorana Krmpotića raspitajte se u Zagrebačkom Holdingu i njegovim "uspjesima" tako da je čudo kako već odavno nije dobio otkaz ? Dražen Rajković koji se proslavio laprdanjima o Sanaderu koja je čak uobličio u knjigu, a prije toga je radi idiotarija i zloporabe položaja (izmišljanja) izbačen čak i iz HHO ! nema što, nema boljeg kadra za upropstiti HRVATSKU televiziju, ali to i je ovom ološu na vlasti cilj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije