Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIEL SRB:

'Prava proslava u Hrvatskoj je ona bez bivših četničkih vojvoda'

daniel srb,portal
Robert Anić/PIXSELL
01.07.2013.
u 12:08

Bijele lampione, "kao znak predaje i gubitka suvereniteta", zapalit će na trgovima županijskih središta diljem zemlje

Bijele lampione "kao znak predaje i gubitka suvereniteta" zapalit će pravaši večeras u 21 sat na trgovima županijskih središta diljem Hrvatske. Prosvjedovat će tako zbog ulaska u Europsku uniju.

– Postavlja se pitanje je li povijest učiteljica života ili nije? Prema ponašanju aktualne politike, pokazuje se da na povijesnom iskustvu ništa nismo naučili – kazao je čelnik HSP-a Daniel Srb. Prisjetili su se i 1527., zatim 1918. te 1945. godine, kada je Hrvatska također ulazila u "naddržavne saveze".

– Prava proslava u Hrvatskoj je ona na koju neće doći bivši četnički vojvode, srpski radikali i svi oni koji nam ne žele dobro – poručio je Srb.

>> Srdačan susret Nikolića s Milanovićem i Josipovićem

Obrušio se i na Milorada Pupovca koji, kako ističe, napada i HSP i njega osobno.

– Tko je doista Milorad Pupovac da govori o tome kako je osnovan HSP? Ako zna tko su udbaši u Hrvatskoj, neka objavi njihov popis – kazao je. Pupovac je, dodao je, nazvan voditeljem etnobiznisa u Hrvatskoj.

– Jedno od lena koje je ostavljeno SDSS-u jest vukovarsko veleučilište. Supruga dekana otvara prostor svome suprugu kako bi bio predavač, a udaljuje druge profesore. Pitam se koliko tamo ima profesora koji žive u Srbiji – naveo je Srb, ne želeći iznositi detalje. Hrvatski državljani, nastavio je, moraju znati da se "o njihovom trošku vodi etnobiznis u Hrvatskoj".

– Tražit ćemo jednakost u dostojanstvu žrtve jer to u našoj zemlji još ne postoji. Nedopustivo je da se slavi pokolj hrvatskog naroda – rekao je, misleći na ustanak 27. srpnja, koji obilježava Srpsko narodno vijeće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije