Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kakvu trebamo
Povratak na članak

Tuđman: Sumnjam da ćemo opet ratovati s okruženjem dok smo mi živi

Na panelu Nacionalna sigurnost sudjelovali su ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Dragan Lozančić, načelnik Glavnog stožera Mirko Šundov, bivši ministar obrane Ante Kotromanović, predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Miroslav Tuđman i dekan VERN-a i geopolitički stručnjak Vlatko Cvrtila

Komentari 9

DU
Deleted user
15:11 20.03.2017.

Ljudi koji su unistili Hrvatsku I opljackali narod do gole koze, sad prave planove kako spasiti Hrvatsku. Znaci, oni koji su je unistili sad imaju plan kako je spasiti ... u svoju korist, naravno.

VL
MV
Misl@v
15:36 20.03.2017.

"Tuđman: Sumnjam da ćemo opet ratovati s okruženjem dok smo mi živi" Pa to baš i nije neki obećavajući vremenski period.

VL
DU
Deleted user
14:10 20.03.2017.

hrvatska kakvu trebamo je bye bye.....kada ti ode mladost i ostane starost onda je stvar gotova.....ako smo prosječno stari 43 godine onda više nema mladosti koja rađa djecu....veliki broj je otišao izvan hrvatske. Svaka mlada osoba koja ode, nije otišla samo ona nego i potencialno sva njegova djeca...unučad. Otići će i moje mlado, poprilično sam siguran jer hrvatskom mediokracijom dominiraju podobni i ne vole sposobne tako da mladima preporučujem da bez razmišljanja ugrabe priliku koja im se pruži....

VL
DU
Deleted user
15:21 20.03.2017.

Što se tiče sigurnosti kada se raspravljalo o uvođenju vojnog roka profesionalni vojnici su rekli da nemaju metaka ni da bi vježbali gađanje a kamoli za neki eventualni rat. Toliko o sigurnost Hrvatske. Drugo zašto se ne postavi pitanje odgovornosti za manjak streljiva i oružja u vojarnama? Zašto se ne kazni one koji su vršili obnovu migova i one koji su uvozili kamione i tako su oštetili HV za milijune kuna. Znači oni koji bi trebali osigurati Hrvatsku su je razoružali pa se sada sastaju na nekoj konferenciji o sigurnosti Hrvatske koje li ironije!

VL
DU
Deleted user
15:41 20.03.2017.

Možda nećemo ratovati sa istokom za Tuđmanovog života,ali to ostavljamo, nažalost, našoj djeci. Kotromanoviću je bolje šutjeti jer puštanje Rusa u gospodarsku mrežu Hrvatske znači geopolitički poraz i ponovnu srpsku četničku dominaciju, a čemu je on itekako pridonio uništavanjem ratnog zrakoplovstva i netransparentnim povlaštenim pregovorima s Rusima.

VL
MO
mobitel20
14:51 20.03.2017.

Dobro je. Vlast je svjesna problema a to je preduvjet rjesavanja istog. Ne svidja mi se "inkluzivnost" prema ultralijevim jugonacionalistickim snagama npr. u medijima i kulturi, ali ocito je da se pokusava kupiti vrijeme za vazne procese u podrucju gospodarstva i nacionalne sigurnosti. Buducnost nam je doista svijetla, novi narastaji ce dobiti jos bolju drzavu i drustvo. Nece biti realne potrebe za egzistencijalnim odlascima a i detektirati ce se sve cayber ugroze, ukljucujuci i one najprimitivnije poput trolera ili defetista...Naravno, uvijek ce biti drzavljana koji ce htjeti koristiti blagodati slobodnog zaposljavanja u EU sto je takodjer postignuce hrvatske drzave, ali sam uvjeren da ce jaako brzo broj takvih (pre)ambicioznih "gradjana" biti iznimno malen.

VL
VU
vukicdejan064
16:35 20.03.2017.

Mnogo vise volim da citam hrvatske nego srpske medije. Mislim da je zaista osvezavajuce citati VL jer se uvek dobro nasmejem i zabavim. Posebno su interesantni ovakvi tekstovi. Samo nastavite ovako!

VL
BE
Beogradjan
17:47 20.03.2017.

Prodaćemo vam mi tehniku, naoružanje i municiju, jeste da ćete morati malo stati u red, jer nam trenutno ide dobro, bolje nego ikada, ali biće i za vas, samo strpljivo, pa vežbajte do mile volje!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.