Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

PR Roman Forum uz pokroviteljstvo talijanske organizacije za odnose s javnošću FERPI

PRO PR
22.05.2024.
u 16:55

U Veneciji je prošle subote završeno deseto izdanje InspiringPR-a, talijanskog festivala odnosa s javnošću kojeg organizira Federazione Relazioni Pubbliche Italiana- FERPI, talijanske organizacije za odnose s javnošću. Gost venecijanskog događanja bio je Hrvat Danijel Koletić, direktor APRIORI World-a, osnivač i organizator PRO PR-a, međunarodne konferencije za odnose s javnošću.

Danijel Koletić potpisao je ugovor s predsjednikom FERPI-ja, Filippom Nanijem, kojim je potvrđeno i službeno pokroviteljstvo FERPI-ja na prvom izdanju međunarodne PR Roman Forum konferencije „Komunikacija, odgovornost, održiva baština i okolišno, društveno i korporativno upravljanje, ESG“ koja će se održati sljedeće godine 20. i 21. veljače u Rimu, a po prvi puta dodijelit će se i PRO PR Globe Communication Achievement Awards, PRO PR nagrade za dostignuća najboljih projekata.

Filippo Nani prilikom potpisivanja ugovora, izjavio je: ''U duhu izgradnje teorije i prakse profesije odnosa s javnošću prilagođene složenosti današnjice i budućnosti, u kontinuitetu s onim što je do sada teoretizirao u Italiji, također zahvaljujući doprinosu jednog od najslavnijih povijesnih članova FERPI-ja kao što je Toni Muzi Falconi.''

Danijel Koletić najavio je i potpisivanje globalnog dokumenta, točnije: Rimske deklaracije o zelenoj odgovornosti ( Roman green communication declaration), a tom prilikom izjavio je: ''Svi putevi vode u Rim, moto je projekta koji želim pokrenuti smatrajući sebe osobom koja kroz projekt međunarodne PRO PR konferencije pune 22 godine okuplja zajednicu stručnjaka i industrije odnosa s javnošću globalno. Iako mnogi ne doživljavaju komunikacijsku industriju kao veoma važan segment poslovanja od kojeg sve započinje kroz komunikacijske strategije i poruke koje utječu na reputaciju, a samim time i na profit.

Kroz rimsku deklaraciju moramo pokazati i našu odgovornost prema ciljevima održivog razvoja pariškom sporazumu i neprestano biti svjesni ciljeva koje naša industrija nosi kroz ciljeve održivog razvoja.''

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije