Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
našli samo mobitel

Pozvonili joj na vrata, uperili pištolj u glavu pa 'prekopali' stan

policija,policajci,mjesto zločina
Filip Brala/PIXSELL
10.07.2013.
u 10:57

Dvojica lopova opljačkala su 24-godišnju postanarku N.Š. u Adamićevoj ulici u Zagrebu

Dvojica lopova pozvonila su na vrata stana u Adamićevoj ulici u Zagrebu koji im je otvorila 24-godišnja podstanarka N.Š. Jedan razbojnik uperio joj je pištolj u glavu dok je drugi prekopavao po stanu. Jedino što je pronašao jest mobitel Nokia u vrijednosti od 500 kuna. Pobjegli su u nepoznatom smjeru. Jedan razbojnik u dobi je oko 25 godina, visine 170 centimetara i punije građe, a drugi je nešto mlađi. Ima oko dvadesetak godina, visok je 190 centimetara i mršaviji je.

Opljačkan i poštar

Nepoznati počinitelj suzavcem i elektrošokerom napao je 43-godišnjeg poštara K.B. u zgradi u ulici Cvijete Zuzorić u Zagrebu i oteo mu 70.000 kuna. Razbojnik je visok oko 190 centimetara i u dobi od tridesetak godina.

>>V. Trgovišće: Za samo jednu minutu ukrao 4.000 kuna

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije