Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU IH SE MOGLI RIJEŠITI

Pozvali pčelara da ukloni pčele pa ispod cigli ugledali nevjerojatan prizor: 'Nitko nije svjestan koliko veliko može biti'

pixabay
28.09.2022.
u 21:40

– Vlasnik je bio više nego zadovoljan jer sam uspio ukloniti i premjestiti gnijezdo – objavio je David L. Glover.

Jedna obitelj iz Germantowna u američkoj saveznoj državi Tennessee znala je da su im se između cigli na kući zavukle pčele te ih se nisu mogli nikako riješiti.

Zbog toga su u pomoć pozvali Davida L. Glover, poznatijeg kao šaptača pčelama, koji je otkrio nešto nevjerojatno. Riječ je o spasitelju pčela koji radi na području triju američkih država, a koji je odmah uočio kako se ispod cigli krije veliko gnijezdo. No, obitelj nije mogla ni sanjati koliko je ono uistinu veliko.

– Nitko nije svjestan koliko veliko može biti gnijezdo pčela, uvijek svi misle da je isto kao osinje gnijezdo – kaže David L. Glover. On je na ovoj obiteljskoj kući uklonio cigle na površini od oko jednog metra četvornog, a ispod kojih se protezalo gnijezdo sa stotinama pčela.

– Vlasnik je bio više nego zadovoljan jer sam uspio ukloniti i premjestiti gnijezdo – objavio je na Facebooku, gdje je izazvao lavinu komentara.

Članak je izvorno objavljen u listopadu 2018. godine.

VIDEO NASA ispisala povijest: Letjelica DART uspješno je udarila u asteroid!

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
22:56 29.09.2022.

Pčelice maje vrijede više od zlata. Zato ih pustite da rade što žele. Same će otići. To se zove rojenje i nalaženje novog doma. Neće vas ubost, ako niste agresivni. I sam sam doživio. Hrpa njih na cvijeću a ja ih gladim po ledjima prstom. Imaju sedmo čulo i vrlo su inteligentne.

Avatar Tombstone
Tombstone
03:15 30.09.2022.

Pcele su neophodne za zivot kakav poznamo. Cuvajte ih.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:17 30.09.2022.

Prenio američku vijest iz 2018. i dobio za to honorar? Koliko? Znate li da ovakvih slučajeva s pčelama imate u nas svakodnevno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije