Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buknulo ih nekoliko

Požar u Vodicama najvjerojatnije je podmetnuo piroman

vodice,pozar,vatra,portal (1)
Duško Jaramaz/PIXSELL
25.07.2013.
u 15:08

Još moramo dobiti potvrdu je li riječ o ljudskom faktoru, no činjenica je da je uzrok otvoreni plamen i da možemo sumnjati u to, kazala je glasnogovornica šibensko-kninske policije Marica Kosor.

Požar kod Vodica prije nekoliko dana najvjerojatnije je podmetnut. To se da iščitati iz očevida PU šibensko-kninske iz koje izvještavaju da je uzrok požara otvoreni plamen.

- Još moramo dobiti potvrdu je li riječ o ljudskom faktoru, no činjenica je da je uzrok otvoreni plamen i da možemo sumnjati u to - rekla nam je glasnogovornica tamošnje policije Marica Kosor.

Zapovjednik šibenskih vatrogasaca Darko Dukić čuo je za nalaz šibenske policije, a ističe da je njima najbitnije da požare što prije ugase te da je na policiji da utvrdi je li požar podmetnut ili ne. Upitan da nam kaže kako komentira to što je tijekom jučerašnjeg dana kod Knina i Drniša u malom vremenskom razmaku buknulo više požara, Dukić nam je rekao da ne želi špekulirati jesu li požari podmetnuti te da treba istražiti policija.

>>Vatrogascu opečeno lice tijekom gašenja požara pokraj Vodica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije