Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije stradao
Povratak na članak

Ugašen požar u TLM-u, uzrok najvjerojatnije kvar na stroju

Od radnika koji su svjedočili događaju doznaje se da je vatra bila iznimno jaka i zahvatila je ključni stroj valjaoničkog pogona

Komentari 3

MX
Mister X
19:37 28.05.2016.

, zapalio valjak u tvornici valjanih proizvoda. Riječ je o valjku vrijednom stotine milijuna kuna, Pored tajkovih uređaja koji se mogu i zapaliti-zapaljivi imaju tvornice svoje barem jedno vatrogasbno vozilo tamo koje je spremno da krene sa gaše njem najkasnijeje za 1 minuta tako je to na pravom zapadu ... Ili je želja novi valjak koji če platiti osiguranje ..............Možda je ipak nešto treće?

VL
Avatar SSG
SSG
19:56 28.05.2016.

. ..Taman kad je ponovo izabran za predSS(j)ednika HDZ-a Tomislav Karamarko-Valjak se zapalio u Šibenskom TLM-U. ..Poljana MARŠALA TiTA&Antonio B. ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.