Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Primi

Požar prouzročio milijunske štete na tvornici namještaja

požar (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/3
24.07.2011.
u 09:12

Zbog siline požara kojeg su gasili pripadnici JVP Bjelovar za promet je zatvorena državna prometnica D-28 na pravcu Bjelovar

Žitelje Prespe tijekom noći je budio i uznemiravao strahovit požar koji je buknuo u halama tvrtke Prima u vlasništvu obitelji Radić, na adresi Prespa 33.

– Naši su djelatnici uočili požar oko 23,15 sati, a na teren su vrlo brzo stigli i djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Bjelovar, koji su brzošireći požar gasili do 05 sati. Naime u hali površine oko 1800 četvornih metara bio je uskladišten drveni tapecirani namještaj, a koji je lako zapaljiva roba. Očevid je u tijeku i možda će potrajati još nekoliko dana, a u popodnevnim satima očekujemo dolazak vještaka iz Zagreba, koji će na temelju uzetih uzoraka pokušati dokučiti uzroke ovog silog požara – istaknuo je Dražen Medved, glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske, dodavši kako vlasnici nisu željeli dati izjavu je li izgorena roba bila osigurana.

Iako još nisu poznati detalji oko uzroka požara, ističe kao u pitanju može biti ljudski faktor ili tehnički uvjeti. Ozlijeđenih nije bilo, a za materijalnu štetu kaže kako će sigurno iznositi nekoliko milijuna kuna. Zbog siline požara i gustog dima na nekoliko je sati bio prekinut promet na državnoj cesti D-28 na relaciji Bjelovar-Daruvar.

Inače, tvrtka Prima Commerce, sa sjedištem u Bjelovaru,  poznati je hrvatski proizvođač namještaja, a ujedno i sa 40 prodavaonica najveći lanac salona namještaja u Hrvatskoj. Tvrtka Prima na hrvatskom tržištu posluje od 1995. i tijekom zadnjih 10-ak godina višestruko je povećala broj prodajnih mjesta, te značajno proširila paletu svojih proizvoda.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
09:36 24.07.2011.

. ..SO\"bzirom da je Naša NDH čLLanica NATO\"PAKTA\"-VJEROVATNO JE TVOR\"NICA NAMJEŠTAJA BUKNILLA ZBOG TERORIZMA NATO\"PAKTA\"NAD NAŠOM LIBIJOM. ..BOOMERANG MO\"AMERA Ei GADAFIJA. ..

OB
-obrisani-
10:01 24.07.2011.

Ma buknula je zbog nafte koja je obilno prosipana preko namještaja,kako bi što naglije izbila

OB
-obrisani-
19:50 24.07.2011.

Bilo je osigurano - nema nike brige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije