Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meksički zaljev
Povratak na članak

Veliki požar na naftnoj platformi: Najmanje četvero mrtvih i 46 ozlijeđenih

Osam vatrogasnih brodova doplovilo je u područje oko platforme, a vatrogasci svim snagama pokušavaju ugasiti vatru

Komentari 7

CR
crocro
20:55 01.04.2015.

Opet Meksički zaljev. Nadam se da će ovo biti škola za one pojedince koji uporno nameću naftne i plinske platforme u Hrvatskom moru. Ali nema bojazni, njih ništa ne može odrvatiti od svojeg nauma. Samo narod na izborima.

VL
SP
spenic60
21:49 01.04.2015.

Gdje god da se nalaze platforme i ne znam koji stepen sigurnosti da se uvede, uvijek postoji rizik izljevanja nafte u otvoreno more i druge katastrofe. Da ne govorim o ocitoj opasnosti teroristickih akcija Islamske drzave, koja je sa drugeuge strane Mediterana. Neka se ulaze u turisticku infrastrukturu, to ce nam dati sigurniji profit i otvoriti poprilicno novih radnih mjesta .

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:07 01.04.2015.

Masonima je malo hladno pa su odlučili malo potpaliti. Ništa neuobičajeno.

VL
OO
oooooooooo
04:36 02.04.2015.

to je poznata kompanija,po nesrecama i koliko znam oni su krali drzavnu naftu i jeftino prodavali susjedima a da meksikanci nisu ni zanali, mada je to drzavna kompanija,onda su ameri morali vratiti lovu meksiku neznam jeli to jos sve gotovo

VL
Avatar MrKrKan
MrKrKan
09:36 08.04.2015.

To sve busenje i bacanje otrovnih kemikalija u mora kostati ce cijelo covjecanstvo

VL
ZM
zmik
20:25 01.04.2015.

Nama se to ne moze dogoditi jer u podmorju Jadrana nema znacajnih kolicina nafte i plina, pa se prema tome moze bez bojazni krenuti u istrazno busenje.

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
23:45 01.04.2015.

znanstvenici kažu da bušenje podmorja izaziva trenje i pomicanje u zemljanoj kori, što uzrokuje potrese i na kopnu i na moru...i veća vjerojatnost od pojave tsunamija i poplava

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.