Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar izazvan nakon provale u brod

Požar u marini u Zadru signalnom raketom izazvao 16-godišnjak

pozar
Filip Brala/Pixsell
18.02.2010.
u 09:06

Maloljetnik se sumnjiči da je prekjučer u večernjim satima provalio u brod u vlasništvu austrijskog državljanina, gdje je aktivirao pirotehničko sredstvo koje je pronašao na brodu. Maloljetnik je potom bengalku bacio na brod, nakon čega je izbila vatra.

ZADAR - Zadarska policija jučer je završila kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom koji se sumnjiči da je prekjučer u večernjim satima provalio u brod u vlasništvu austrijskog državljanina, gdje je aktivirao pirotehničko sredstvo koje je pronašao na brodu.

Maloljetnik je potom signalnu raketu bacio na gliser dug sedam i pol metara, nakon čega je izbio požar. Vatra se potom proširila i zahvatila i drugi brod u vlasništvu tvrtke Elicom.

Protiv 16-godišnjaka iz Zadra podnesena je kaznena prijava zbog kaznenog djela Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti u svezi kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije