Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Park prirode

Požar u Kopačkom ritu opustošio Prijemni centar na ulazu

Požar Kopački rit
Foto: Vatrogasna postrojba Osijek
1/6
11.03.2012.
u 09:58

Dojava o požaru na ulazu u Park prirode vatrogasci su zaprimili jutros oko 3 sata, no plamen je toliko zahvatio objekt da mu nije bilo pomoći.

Unatoč brzoj reakciji osječkih vatrogasaca, kao i pripadnika DVD-a Bilje, vatrena stihija koja je izbila na Prijemnom centru ulaza u Kopački rit progutala je drveni krov objekta pokrivenog trskom.

Dojavu o požaru na kućici u kojoj se nalazi recepcija za ulaz u Park prirode, vatrogasci su zaprimili jutros oko 3 sata, s kojim su se vatrogasci borili do sedam sati jutros. No, plamen je toliko zahvatio objekt da krovu nije bilo spasa.

Vatrogasci su osiguravali okolicu od širenja vatre.

- Ne zna se uzrok požara, ali bila je i policija pa vjerujem da će se vrlo brzo otkriti. Nismo još procijenili ni kolika je šteta, unutra su bile naše stvari - kazala nam je kratko Biserka Vištica, ravnateljica Javne ustanove Parka prirode Kopački rit.

 

Komentara 5

KR
kreont
10:58 11.03.2012.

Vištica je zapalila tako da si naplati malo osiguranja. Koliko god sam bio u tom parku uvijek preko radnog tjedna u toj kučici niko nije radio.

VO
Vorosmart
10:59 11.03.2012.

Treba vidjeti tko je zakupac birtije i tko su mu \'\'poslovni partneri\'\'.

Avatar dariodario551
dariodario551
16:02 11.03.2012.

Stravićno je gorjelo ! Nije se dalo ugasiti. Mislim da je moralo izgorjeti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije