Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ozlijeđenih

Požar koji je buknuo u obiteljskoj kući u Trnju u Međimurju ugašen

požar (1)
Dušan Mirković/Pixsell
12.12.2012.
u 10:35

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Čakovca kažu da je požar ugašen i da se postrojba s intervencije vratila u Čakovec

Vatrogasci su oko 10 sati ugasili požar koji je jutros oko 8 sati buknuo na obiteljskoj kući u Svetom Jurju u Trnju u Međimurskoj županiji. Ozlijeđenih nije bilo. Iz Policijske uprave međimurske još nema nikakvih informacija o požaru. U Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Čakovca kažu da je požar ugašen i da se postrojba s intervencije vratila u Čakovec.

- Izgorio je velik dio krovišta s kojeg se požar nije dalje širio. Buknuo u potkrovlju, kod dimnjaka - kažu u JVP-u. Požar su uz JVP gasili i domaći vatrogasci te DVD Donji Kraljevec.

>> U požaru u Vinkovcima izgorjela dva dvorišna stana

Komentara 1

ME
merdevina
11:28 12.12.2012.

Nekad su ljudi na selu po zidovima držali krpe, nalik na stolnjake s naivnim crtarijama i izrekama "narodne mudrosti". Na jednom je pisalo: Vrijedno čisti dimnjak ti pa nećeš izgorjeti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije