Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gorila šuma

Požar kod Udbine lokaliziran, u tijeku sanacija požarišta

vrpolje kod šibenika,požar (1)
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Autori: ivi /VLM, ba/VLM
16.08.2012.
u 10:42

Opožareno je oko 300 hektara trave i hrastove šume kod mjesta Ondić u općini Udbina

Tijekom drugog dana borbe vatrogasci su lokalizirali požar koji je izbio kod mjesta Ondić u općini Udbina. Opožareno je oko 300 hektara trave i hrastove šume, a u tijeku je sanacija.

Iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje izvijestili su kako su jučer u poslijepodnevnim satima zaprimili zahtjev za pomoć u gašenju. U gašenju su sudjelovale Državna intervencijska postrojba Zadar i vatrogasne snage sa područja Ličko – senjske županije s ukupno 30 vatrogasaca i osam vozila te zračne snage.

U požaru obiteljske kuće u utorak je izgorjela krovna konstrukcija kuće u vlasništvu 66-godišnjakinje iz Kosinja. Uzrok je kratak spoj na električnim instalacijama u tavanskom prostoru. Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Perušić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije