Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planulo u nedjelju

Požar kod Šibenika lokaliziran: Na terenu još uvijek 10 vozila

Požar na nepristupačnom terenu između Vrpolja i Grebaštice
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
22.04.2024.
u 19:17

Kroz noć su na terenu bile angažirane sve županijske vatrogasne snage, odnosno 60-ak vatrogasaca

Lokaliziran je požar na šibenskom području u ponedjeljak popodne, a koji je planuo u nedjelju popodne između Vrpolja i Grebaštice. Požar još uvijek nije ugašen, ali je lokaliziran oko 16 sati, doznaje se iz Operativnog centra 112 u Šibeniku.

Na terenu su još uvijek vatrogasne snage - 13 vatrogasaca s deset vozila, a prema prvim procjenama, opožarena je površina od oko 450 hektara. Gorjela je trava i nisko raslinje, ponegdje i borova šuma.

U noći sa nedjelje na ponedjeljak gašenje požara na širem šibenskom području otežavao je vjetar, nepristupačni teren zbog činjenice da je gorjelo na brdu prema zaseoku Konobe, ali i mrak.

Kroz noć su na terenu bile angažirane sve županijske vatrogasne snage, odnosno 60-ak vatrogasaca kojima su u pomoć pri gašenju u ponedjeljak ujutro poslane i zračne snage, dva air traktora i dva kanadera. Sredinom dana, vatra je stavljena pod nadzor, nije bilo otvorenog plamena, a do popodneva požar je i lokaliziran.

GALERIJA Požar na nepristupačnom području kod Šibenika

Požar na nepristupačnom terenu između Vrpolja i Grebaštice
1/23
Ključne riječi

Komentara 1

AK
Aka
00:14 23.04.2024.

Svake godine je požar oko Šibenika????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije