Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši premijer

Povratak iz SAD-a: Sanader sa svojom suprugom sletio na Pleso

sanader (1)
Foto: Rober Anić/PIXSELL
1/6
03.10.2010.
u 09:30

Sanader je navodno odlučio doći na svjedočenje pred Povjerenstvom za Inu koje će se sastati 12.listopada.

Bivši premijer Sanader sa svojom suprugom vratio se iz SAD-a. Oko podneva je sa suprugom Mirjanom sletio na zagrebački aerodrom Pleso odakle se automobilom uputio u Kozarčevu.

Mnogi su primijetili da je bivši premijer izgubio nekoliko kilograma te da je preplanuo.

Izjave novinarima nije želio davati.

Sanader u Saboru drugi tjedan svjedoči o privatizaciji Ine?

Pred Povjerenstvom za Inu, koje će se sastati u utorak 12. listopada, svjedočit će Ivo Sanader! Tu neslužbenu informaciju dobili smo od osoba bliskih bivšem premijeru. Na prošlu sjednicu Povjerenstva Sanader, podsjetimo, nije došao, a poziv se kao neuručen vratio. Bivšem premijeru nije dostavljen ni poziv za sjednicu u utorak, jer je sve to vrijeme bio u Americi, ali je on navodno odlučio doći.

Nije htio govoriti


O privatizaciji Ine odgovarat će na pitanja Povjerenstva kojim predsjeda esdepeovka Dragica Zebec, a u kojem su njezini stranački kolege Josip Leko i Gordan Maras, zatim Zdravko Kelić (HSS), Zlatko Koračević (HNS), dok HDZ zastupaju Boris Kunst, potpredsjednik Povjerenstva, Josip Salapić, tajnik, Goran Marić i Ana Lovrin.

O svjedočenju nam Sanader nije htio govoriti, nego je pokušao objasniti kako se dogodilo to da je Neven Jurica službenom karticom veleposlanstva kupio avionske karte za Sanaderovu mlađu kći i njezina dečka, o čemu smo jučer pisali. Račun koji to dokazuje nalazi se u iznova formiranom spisu o Juričinu trošenju državnog novca.

Je li novac vraćen


– Nevenu Jurici platio sam trošak avionskih karata za moju kćer Brunu i njezina dečka Bojana Perkovića – kazao je jučer za Večernji list bivši premijer Ivo Sanader. Tvrdi da je Juricu privatno zamolio da za njih dvoje kupi karte na relaciji unutar SAD-a te da ne zna je li kasnije bivši veleposlanik karte kupio službenom karticom i je li vratio novac veleposlanstvu.

Komentara 221

I4
IQ 40
17:54 03.10.2010.

Definitivno nema nam spasa - toliko mrznje, ogavnosti, sljepila, zluradost, svi traze krv ( najmanje Pakleni sa Josipovicem Senior), zubima bi ga raskinuli. Ali, to je \"Stanje nacije\" - \"malovarosansko\", zlobno, zavidljivo, prizemno,plitko,...

OB
-obrisani-
12:06 03.10.2010.

op će laprdati ,lagati i podsmjehavati se stoci sitnog zuba,pod hitno to triba zatvoriti i oduzeti svu imovinu...

Avatar kolo12
kolo12
16:04 03.10.2010.

Nekako se ne smije,,,ili mu nije po volji prevoz,,,,kao da je pijan, nije uglađen,shvatio je da je obična vreća govana,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije