Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerenica EK
Povratak na članak

Creţu: Pelješki most pomogao bi i okolnim zemljama

Jedinstven problem u Uniji jest da suverena država do drugog kraja svog teritorija dolazi kroz teritorij nečlanice EU, kaže Creţu

Komentari 19

ZD
zdepar
19:05 30.01.2015.

Milanović: Pelješki most je štetan i neodgovoran projekt - na toj konstataciji je dobio izbore !!!!!!!!!!!

VL
DD
ddh
18:21 30.01.2015.

"Za suverenu državu je problem ako nema jedinstven teritorij", a pogotovo je ne samo Problem nego i katastrofa ako je vode komunisti i ima jeednog predsjednika vlade poput neotesanog Milanovica ili potpredsjednika Grcica. Da su znali pripremati projekte kao sto su znali podmetati i spletkariti protiv HDZ-a, da su znali i da znaju raditi kao sto sire njihov skoro paranoidno histericni primitivni govor mrznnje mogli su barem jedan projekt pripremiti. Ali od silne zaokupiranosti mrznjom i borbom protiv HDZ-a, mrznjom i borbom protiv branitelja, Katolicke crkve i katolika nemaju vremena, (A znanja tako i tako nemaju!) za pripremu bilo kakvog projekta. Tesko drzavi koju takvi vode.

VL
MR
mrgud55555
18:05 30.01.2015.

haha ovi komunisti su nesposobni napravit projekte jer ni dana radnog staza nemaju u privredi a odgojeni da susaju tita i partiju a obozavaju cetnicku petokraku..a katolici domovinu i Boga.....tu je razlika..

VL
TR
Trajkovski
19:58 30.01.2015.

Stiže lovica - e sad samo treba nekako finim akrobacijama dobar dio tih milijardi preusmjeriti na račune rodbine, kumova i prijatelja... Vlada će imati zanimaciju do kraja mandata!

VL
GU
gustirna
23:27 30.01.2015.

a zasto hrvatska nema jedinstven teritorij.o tome jugokomunjare strogo sute jer je njihov zlocinac umjesto izlaza bosne na more u hrceg novom to podario u neumu.....a boku kotorsku crnogorcima.....

VL
MA
margaritas
07:11 31.01.2015.

Zoran Milanovic u Dubrovniku 05 11 2011 Du brovnik se biti spojen brzom cestom kroz BIH ,Peljeski most je stetan i neodgovoran projekt.

VL
AF
afer
08:32 31.01.2015.

Taj most će biti poticaj i revitalizacija velikog podrućja sa 120000 stanovnika koji će naći interesa da tu i nastave živjeti vani izolacije koja im je svakodnevnica.

VL
TO
tolitol
10:43 01.02.2015.

Prije samo mjesec i pol dana Grčić je tvrdio da je Hrvatska iskoristila 70 posto dostupnih sredstava, što je vijest koju su prenijele sve naše novine. Tko ne vjeruje neka progugla. Sad pak povjerenica u Komisiji pred našim sposobnim ministrom kaže da iskoristivost 25 posto! Dakle netko tu laže. Iako uopće ne sumnjam tko, da dodam da je Rumunjska, koja je do ulaska Hrvatske glasila kao najlošije pripremljena za povlačenje sredstava iz EU, povukla loših, ali osjetno boljih 55 posto dostupnih sredstava. Strava.

VL
ST
Starotopoljanin
20:38 30.01.2015.

Jadna majko !Koliko su ovi nesposobnjaci ulozili.to je grozota od novinara da tako nesto napisu i slikaju jadnim hrvatima.takvi kao ovi nikada nisu volili ovu nam dragu hrvatsku,samo interes i nisto drugo.

VL
OO
oooooooooo
03:39 31.01.2015.

prije nego se taj most pocme graditi bilo bi dobro pogledati medjunarodni zakon o tome,mislim da ima nekih problema oko premostavanja necijeg suverenog teritorija, ne da je trebao biti njihov ali sad je malo kasno o tome

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.